søndag den 28. juni 2009

Stille på bloggen igen


Det er temmelig stille på bloggen i disse dage, og det skyldes rigtig meget arbejde, mangel på inspiration og et par emotionelle ture i følelsesrutchebanen. Specielt det sidste har gjort mig fuldstændig kulret og resulteret i spontane tudeanfald, mangel på appetit og en masse stirren ud i luften. Det skyldes naturligvis en mand. Kendt som the one that got away, som pludselig er dukket op i mit liv igen, stadig med alle de samme udfordringer som sidst, men denne gang gik fornuften ud og følelserne overtog rattet. Fuck. Hvorfor kan jeg ikke bare glemme ham?

Skal desuden have styr på festival de næste par dage og så festival fra torsdag (som så mange andre). Vil se om ikke jeg kan tage nogle fede billeder derfra og så må I gerne krydse fingre for at jeg kan få tankerme lidt væk fra ovennævnte.

torsdag den 25. juni 2009

Det første efterårskøb


Jeg har meget længe været forelsket i Style Butler´s pelsveste, men med et prisskilt på godt og vel 2500 har jeg holdt mig i en pæn distance fra dem. Da jeg så sad søndag aften og cruisede Trendsales (hvad skal man dog ellers finde på?!) var den helt rigtige model og farve og størrelse sørme til salg. Haps sagde jeg så!
Jeg ved godt at jeg tidligere har sagt noget med at DK-kortet skulle gemmes væk for evig og altid, men tja...man har jo et standpunkt til man tager et nyt!
I går hentede jeg den så og den er skøn. Sort ruskind, lækker pelskant og blødt for.

Essie


Disse 2 farver dumpede ind af min brevsprække i tirsdags. Jeg er helt vild med den pink farvede der nærmest er neon, og den gule fordi den bare siger sommer!

Dagens outfit x 2


Mandag: H&M organic cotton t-shirt, Miss Selfridges jeans, Marc Jacobs pumps, Burberry Trenchcoat

James Perse casual tee, H&M nederdel, Top Shop ballerina
Hermed mandagens og tirsdagens outfits.

onsdag den 24. juni 2009

Sea of Shoes







Nok en af de mest kendte bloggere, Jane fra Sea of Shoes, har nu taget sin store sko passion til et nyt niveau og har designet en kollektion for Urban Outfitters. Jeg kan klar bedst lide støvlen, men kan allerede nu sige at mine korte, forboldben og masser af snører og remme bare ikke er en god combo. Men flotte er de. Damn den tøs har god stil.

En fin lille clutch


Daily buy på ElleUK´s hjemmeside. Meget fin, prisen er diskutabel £135 og mærket er Wilbur & Gussie. Deres model Harriet er rigtig fed. Ovenstående er model Charlie.

tirsdag den 23. juni 2009

Laaaang dag


Clooney - klassisk som Chanel...uhmm.
Jep så klarede man lige endnu en 15 timers arbejdsdag. Har planlagt Roskilde Festival, været til møde ude af huset, været til møde inhouse, fået lavet rejseafregning og et hav af andre ting. Direkte fra job til Falkoner salen, hvor der så var arbejde i forbindelse med Jason Marz koncerten (tillykke med de 32 Jason), og var først færdig kl. 22.45.
Gik hjem da min cykel står på kontoret, og sidder nu med ømme fødder, nyder lidt George Clooney og prøver at få overtalt min krop til at bevæge sig ind i seng. Lang dag men til al held landede min Mcq kjole i dag og da jeg kom hjem lå der 2 kuverter med ebay køb. Bare små Essie neglelakker, men fine det er de. Og de gjorde mig glad.
Billeder af alt muligt kommer på i morgen.

Godnat.

Little Boots på Costume.dk


Læs interviewet her

Mulberry udsalg

Mulberry sale preview


mandag den 22. juni 2009

Det længeventede Net-a-porter udsalg




Så blev det længeventede Net-a-porter udsalg startet i morges, og jeg må erkende at jeg var ikke totalt overvældet. Der var da den James Perse maxi kjole med racerback jeg har overvejet et par gange, men det bliver ikke nu. Så var der Fendi cuffs i både lilla og rød, men tror jeg vil vente og se om ikke man skulle kunne finde et endnu billigere i London. Browns havde bl.a. et på udsalg også, så det må de også have i deres butikker.
Anyway jeg har nu gået samtlige items igennem de har sat på udsalg og fundet frem til følgende garderobe klassikere. Eller investeringer om man vil.

søndag den 21. juni 2009

Og den passer jo også til Toklum skoene...

Så er den købt sgu!


Mcq feather shift dress! Fundet på Stylepaste og på udsalg! Og nu må jeg så aldrig røre mit DK-kort igen... Eller noget. Det er jo investeringer jeg laver synes jeg. Basis sager og en kjole som denne kan jo bruges både med bare ben og ballerinaer, sorte strømper og blazer eller læderjakke, til vinter med høje støvler og cardigan...ja jeg kan blive ved! Og vi napper lige Little Boots billedet igen. Fordi kjolen er så fin og det samme er hun.

Sequin kjole fra Oasis

Lidt lækker ik...

Dagens outfit


Tørklæde fra Sign, t-shirt fra Cos, chinos fra Boomerang, ur fra Michael Kors, ballerina fra Pedro Garcia

I dag har jeg været til grill tam tam med hele familien hos mine forældre, hvor vi har fejret at min søster er blevet færdig som fysiopterapeut. Ikke dårligt når storesøster ofte lider af spændingshovedpine.
Anywho hermed hvad jeg havde på. Og lige et hurtigt tip, at spise ketchup iført lyst tøj er ikke verdens klogeste ide.

JUUUHUUUUU min første faste læser!


Det har jeg slet ikke opdaget før nu! Hurra og stort velkommen til! Det må fejres og det kan kun fejres rigtigt med den Mcq kjole der. Neeej hvor er jeg glad nu!

Opdateret blogliste



Ligger lige nu i sengen og surfer blogs med Formel 1 træning (ynlingssport #1) kørende på TV.
På bloggen 4th And Bleeker
spottede jeg denne cool og enkle combo af denimshorts, oversize hvid herreskjorte og Moschino bælte. Jeg købte sådan et bælte for et par måneder siden på TS, men har ikke har rigtig fået det brugt, men disse billeder gav mig den fornødne inspiration.
Hvem der så bare også havde hendes ben...

Dagens køb


Nu kan jeg lige så godt løfte sløret for dagens fantastiske køb. Cecilie Toklum for Costume´s fantastiske pink stiletter. Og så endda på mega udsalg! Der røg også en pink James Perse tee med alt sammen for den über coole shop i Charlottenlund LeahMaria
De har også en webshop og forhandler de lækreste mærker.

Skal skal ikke

Skal skal ikke. Førnævnte McQ feather shift kjole nu spottet på min yndlingsartist og arbejdsemne Little Boots. Og jeg har desuden spottet den på nettet til halv pris...argh.
To be continued...

lørdag den 20. juni 2009

Lørdag...

Startede helt fantastisk med det vildeste køb (I know, jeg er ikke til at stoppe) men fik en brat nedtur pga. en meget latterlig togrevisor og en fejl i DSBs klippemaskiner. Mere om det i morgen.
Er for sur til at blogge konstruktivt.

torsdag den 18. juni 2009

Holly Golighly udsalg!

HOLLY GOLIGHTLY byder velkommen til udsalg

Mandag d. 23. juni kl. 11 til -50%

Endvidere vil varer, som normalt ikke kommer på udsalg, være nedsat med -25%.

Damn fine style









Fra Elle.com streetstyle.

Chanel lækkerier til neglene



En af efteråres beauty must haves bliver helt sikkert denne neglelak fra Chanel. Farven hedder Jade, og kommer eftersigende også i en farve der hedder Jade Rose (gætter på lyserød i en eller anden variant). Jade farven fik sit debut på catwalken til Chanels Fall show.

Bruno Bruno Bruno







GQ har netop lavet den fedeste editorial. Ikke nødvendigvis så fashionminded, men hold nu op det er sjove billeder. Sacha Baron Cohen aka Bruno den østrigske fashionista er da bare fantastisk.
Se mere her.