lørdag den 29. august 2009

Smukhed


En af mine veninder har lige købt den smukke Daria clutch fra Mulberry. Suk...den vil jeg også have. For alle mine ikke eksisterende penge.

torsdag den 27. august 2009

Money money money...eller manglen på samme

Efter en hurtig mental gennemgang af indtægt vs. balance på konto kan jeg se at jeg går en meget svær måned i møde. Rent økonomisk i hvert fald. Har haft fyret den lidt for meget af på shopping kontoen (hvilket er tydligt for selv en blind mand når man ser mine dagens køb indlæg), og med en Paris tur i vente i oktober, og en tur til London i december der endnu ikke er betalt, kan jeg godt se at DK kortet ikke bliver svunget det store i september. Fandme tragisk når man tænker på at måneden ikke engang er startet.
Havde ellers glædet mig til at skulle investere i den meget lækre vinterfrakke jeg har forelsket mig hos Rützou samt et par russkindsstøvletter fra Dico, men det må blive ved tanken indtil videre.

Og ikke nok med at de økonomiske udsigter er temmelig mørke, kan jeg også se frem til en måned med masser af arbejde. Vi har årsregnskabsafslutning, hvilket betyder pres fra toppen for at nå det totale budget for september selvom beløbet vi skal nå er helt ude i hampen.
Altså temmelig urealistisk. Skulle vi dog nå det - hvilket betyder 2 torsdage om ugen fremover og flyvende grise - kan jeg se frem til en temmelig dejlig bonus. Men som sagt, udsigten til den er ikke særlig lys.

Derfor har jeg en lille bøn til jer kære læsere (aner ikke hvor mange der er, men håber på et par stykker i det mindste) er at I tjekker mine annoncer på Trendsales ud, og måske kunne få lyst til at købe noget af det. Der er masser af fine ting tøj, sko og boligsager. I kan finde alle anoncerne her!
Indtil da vil jeg bare holde fingrene krydset og håbe på det bedste.

onsdag den 26. august 2009

tirsdag den 25. august 2009

God stil og lækkert hår









The City´s Olivia Palermo har i min bog forlængst overhalet Whitney Port i god stil. Se bare her.
Kan godt lide den klassiske enkle stil, med et et sjovt twist som en anderledes farve eller en fed sko. Og tjek nu bare hendes hår! Nu fortryder jeg endnu mere at min frisør i sidste uge syntes at jeg skulle have lag i mit hår.

Kate Moss for Topshop Fall 2009 preview










Nitrolicious er endnu engang på forkant med det hele, og har offentliggjort billeder fra den kommende Kate Moss for Topshop fall 2009.
Ikke umiddelbart noget for mig tror jeg, men det er der heller ikke rigtig noget nyt i. Jeg er jo ikke så rock ´n´roll som Kate er. Og dog..måske de der kjoler der....

mandag den 24. august 2009

Et skoskab jeg godt gad besøge..


Rachel Zoe´s. Aldrig mere skokrise.

Hermés og Liberty - what´s not to like?!


Hermés og Liberty har indgået et samarbejde og lavet nogle virkelig smukke tørklæder.

We are delighting in a heavenly love affair between two of the most iconic fashion brands in the world, Hermes and Liberty. The result of this affair has given birth to six beautiful and exclusive scarves, available to order online from today and in store on September 7th. We are also delighted to be hosting a unique Hermes 'ephemeral' store, the likes of which will make you wonder why the two fashion houses hadn’t met when they were much, much younger.
Forudbestil dem her: Liberty

lørdag den 22. august 2009

Dagens første outfit


Nué Notes lædervest, H&M silkeskjorte, H&M shorts, Bruuns Bazaar ballerina, Dyrberg Kern halskæde
Skal til fødselsdag om en time, så dette er frokost med veninde og crushe op og ned af Gl. Kongevej på en lørdag outfittet.

fredag den 21. august 2009

Vintage Harper´s Bazaar forsider







Meget smukke, og taget af fantastiske fotografer som Richard Avadon. Se flere her.

Marc Jacobs & Miss Piggy



Jeg har hele mit liv (og jeg mener hele mit liv) været vild med Muppet Show. Min favorit var naturligvis Kermit, men Miss Piggy var nu også noget særligt med hendes fjerbesatte rober, perler og fine små Jackie Kennedy sæt.
Men nu har hun taget skridtet videre, og laver et samarbejde med ingen ringere end Marc Jacobs. Eller hun var i hvert fald i hans studio og tjekke hans nye kollektion ud. Det bliver en meget fashionabel gris vi kommer til at se fremover.

When Lady Gaga made a fashion statement wearing a coat of miniature Kermits, we knew Miss Piggy would be green with envy. So how does a Muppet get revenge on one of the biggest trendsetters in the world? Go couture, of course! Miss Piggy called in a fashionable favor from one of the world’s most famous designers — Marc Jacobs! And though he has dressed some of Hollywood’s hottest stars including Victoria Beckham, Anne Hathaway and Madonna, the designer made some time for Miss Piggy this week, inviting the plush diva to his SoHo studio to go over looks for New York’s upcoming fashion week. So does this mean Miss Piggy will be taking a much coveted front row seat come September? We certainly hope so! But we do know for sure she will be showing off a Marc Jacobs couture gown at this week’s Glamorama event in Chicago. Here’s to hoping Lady Gaga and Miss Piggy square off across the catwalk!

Jennifer Aniston




Smukke billeder fra det kommende Elle US. Kæft hun er lækker. Sådan vil jeg også se ud når jeg er 40.

onsdag den 19. august 2009

Budt på Trendsales


Det er næppe en hemmelighed at jeg er temmelig ved med Rützous vinterkollektion. Og lige pt. har jeg et bud ude på denne fine sag på Trendsales. Kan dog ikke helt gennemskue hvad sælger vil mht pris, så nu må jeg bare vente og se.
Tænker at den vil være fin med skinny jeans og blazer eller pencilskirt og cardigan. Ja med det meste faktisk.

Update: jeg vandt! Den smukke top er nu på vej hjem til mig.

Så kom posten lige forbi...


Og med sig havde han mine nye silkeskjorte og strømpebukser fra H&M. Skjorten var jeg meget i tvivl om hvordan den nu ville falde ud, men den er helt perfekt. Satsede endda og tog den i en størrelse mindre end jeg plejer (pga boobsne), men den var lige i øjet. Billeder kommer så snart den får sin debut. Nu tænker jeg bare om jeg også skal have den i sort...hm.
I september lander min hue og den - forhåbentlig - lækre cardigan.

tirsdag den 18. august 2009

Lækkeri spottet i Zornig


Spottede denne fine sag hos Zornig på Gl. Kongevej i dag. Pris er 2600,- og det er en Diane von Furstenberg. Modellen hedder Tiari og farven er mocha. And I like it.
Hvis det er gået forbi nogens næse, så er jeg ret glad for kjoler.

Dagens outfit


Vila lædernederdel, James Perse casual tee, Bruuns Bazaar nitteballerina (og vaskepose i baggrunden)

En fin lille sag fra Warehouse


Lidt a la den famøse strik fra henholdsvis Topshop og H&M der er blevet blogget en del om, men med Union Jack som mønster. Og nu er jeg temmelig anglofil så den vil passe meget bedre til mig. Spottet på ASOS.

Endnu en ting til ønskelisten


Acne Woosy dress. I like. Specielt fordi den Acne kjole som jeg egentlig var på jagt efter, model Claudia, ikke er til at opdrive og Rützou kjolen var bare ikke helt som forventet.

Og nu vil jeg hoppe i bad så jeg kan blive klar til møde med BeProud ang. et Madonna releaseparty.

En inspirerende blog.


Jeg har først lige opdaget svenske Frida Fahrmans blog på svenske Metroxpress. Hun er for det første gudesmuk med en super fed stil, men så er hun til forveksling ikke en stickfigure. Hun har kurver, lige som undertegnede, og det synes jeg holder max.
Følg hendes blog her


Inspiration

Fra Jak & Jill.

Hvis jeg nu skulle giftes...




D&G Dolce & Gabbana sleeveless silkblend dress

Alexander McQueen sko
Tror jeg at det skulle være i en kjole og sko som dette.
Hvorfor jeg lige sidder og tænker i de baner, kræver en lang forklaring, som jeg vil lade jer undvære. Men kjolen og skoene er satme flotte. Kjolen er tilpas enkel men sexet og med den rå detalje i form af den synlige lynlås bagtil. Skoene er bare lækre smækre.

H&M shopping




Jeps, der forresten også blevet shoppet lidt på H&M. Lidt nødvendigheder som nylonstrømper. Jeg er meget glad for deres 100 denier strømper, så der lander 3 par i næste uge sammen med en sort hue - man kan jo lige så godt være i god tid - i en slaskemodel.
Derudeover er der bestilt en Chanel lign. cardigan og en oversize skjorte som lander om nogle uger.

Shopping


Acne Pistol Boots

Lovechild 1979 kjole

Day Birger et Mikkelsen t-shirt

Nué Notes qulited vest

Bruuns Bazaar nitte ballerinaer
Jeps, der er blevet shoppet i denen måned. Bl.a. har jeg fået en af de lækre tynde Day Birger et Mikkelsen t-shirts med hjem med sorte og grå striber, førnævnte Bruuns Bazaar nitteballerinaer og Acne Pistol boots. Jeg havde også investeret i støvletterne fra Topshop med nittesnude, men da de landede var de bare forkerte på alle mulige måder. Hælen var for tynd, balancepunktet helt galt, og plateauen for høj. Ikke at jeg har noget imod høje sko eller plateau, men de var bare mere hoochy end fikse.
Derudover er der kommet den mest fantastiske kjole fra Lovechild 1979 med hjem og den quiltede lædervest fra Nué. Lovechild 1979 har virkelig lavet nogle fantastiske ting, de kan varmt anbefales at tjekke ud.