mandag den 28. september 2009

Tilgengæld gad jeg rigtig godt have den her.


Men ikke helt til 320 pund... Pokkers. Kender desuden en anden der nok også ville synes om den ;0)

Velourrrrrr......


Velour. I alle dens former har aldrig været mig. Jeg tror dels det skyldes et overforbrug i min familie af nervøs velour. Både som beklædning og som dug og puder. Djeeezzz.... Not for me.
Og nu er det jo fået en sand revival i form af leggins og body stockings og kjoler. Jeg har stadig ingen intentioner om at investere i noget, men skulle jeg - med armen om på ryggen osv. ville det blive denne sag fra - hvem ellers - Diane von Furstenberg.

søndag den 27. september 2009

Tilbage fra fjeldet


Jep, er endelig retur efter 3 dage på et norsk fjeld til firma kick off. Ganske god tur, super lækkert resort med spa osv.
Fik ikke shoppet overhovedet medmindre man tæller en flaske Absolut Vodka iklædt læder og nitter, så det har jeg netop kompenseret for i min træthed. Jep, BCBG nederdelen og House of Harlow øreringene er nu indkøbt. Og jeg benyttede bonuskoden på 50 pund, så i alt skal jeg af med 1100,- inkl. DHL levering. Det må man godt...

torsdag den 24. september 2009

House of Harlow


Er de her ikke fine??? Øreringe fra House of Harlow.

H&M


Hele blogsfæren er jo gået amok i H&M Divided Exclusive i dag. Personligt var der ikke noget der rigtigt fangede min interesse udover denne kjole. Og så kan man jo returnere den hvis den er helt gal.
Er lidt nervøs for ærmerne og at det kommer til at se ud som om mine overarme er skinker i blonde. Men nu prøver vi. You gotta live a little, right.

onsdag den 23. september 2009

Ok Eurowoman!

Har temmelig meget optur allerede over det nye Eurowoman Først og fremmest er mine Aldo støvler med! Altid fedt at få thumbs up fra et modeblad.
Men dernæst har de en modeserie der hedder ´I love rock´n´roll" og efterfølgende i Få stilen sektion er der en nederdel fra Vero Moda med fjer. Jeg vil have den nu!!!!! Nogle der har set den nogensteder? Anybody?? Anybody???

Nye briller er landet!

Har allerede sat den første fedtfinger på - dygtig - og de får lov at komme i brug med det samme da både Elle og Eurowoman er landet i dag!
De er fra Persol og jeg kan kun anbefale 3Optik på Gl. Kongevej. Super service!

Holly Golightly lagersalg

Velkommen til Holly Golightly LAGERSALG
Fredag d. 25.09.09 fra kl. 12.00-18.00.
Afholdes i Piet Hein Eek butikken i Møntergade 5, København K ved A.P.C.
SPOTPRISER nedsat med op til 95%!


Så er det jo rigtig fedt at man sidder på et eller andet fjeld i Norge der...

søndag den 20. september 2009

Gray matters


Havde lidt penge på TS kontoen og de gik til et par meget høje men super lækre grå russkind peeptoe stilletter fra Zara, og så er de (også) grå russkindsstøvletter fra H&M også landet, og de er klart en keeper. Perfekt højde, temmelig god kvalitet udfra H&M standard og sidder godt på foden. Glæder mig allerede til at få dem brugt.

Dagens outfit


Urban Outfitters blondesweatshirt, Miss Selfridge jeans, Pedro Garcia ballerina

Oh my god! En kvinde i normal størrelse på runwayen?!?





Den canadiske designer, Mark Fast, har i sit seneste show brugt 3 alm. størrelse modeller. Eller den knap så flatterende beskrivelse plus size.
Tro det eller lad vær, men der er rent faktisk nogle der har fået ondt bagi over at han har gjort det. Min holdning: more power to him og hans modeller! Jeg mener jeg vil da hellere se en der kan fylde tøjet ud på en kvindelig måde end en der er skind og ben.
Tænk også på den røre som magasinet Glamour skabte, da de på deres seneste udgave, havde normal størrelse modellen Lizzie Miller på forsiden. DRAMA!
Men hvorfor? Hvor mange af os har lige de der model mål? Ja, som I nok har fattet er jeg ikke en af dem. Tjo, jeg kunne da godt smide 5 kilo eller lige blive strammet lidt op hist og her, men jeg har det fint i min krop. Jeg spiser fornuftigt, motionerer regelmæssigt, bevæger mig rundt i byen på mn cykel, og klæder mig efter min krop. Og min kæreste elsker mig. What´s not to like?!
Men hermed billeder af de omtalte modeller, og så kunne det da være fedt at høre jeres holdninger til det.

Mere til den fiktive ønskeliste



Har længe haft et godt øje til denne BCBGMaxAzaria nederdel, som Carina fra My Fashion Life allerede har investeret i. Den vil passe perfekt til min stil der primært består af elementer i sort, grå, hvid og navy plus at jeg mest er til pencilskirts og lign. Omregnet er prisen ca 11oo,- hvilket jo er noget af en slat, når der pt. er minus på kontoen. Må satse hårdt på at jeg har optjent bonus i dette kvartal.

The September Issue

Så bliver det muligt at se dokumentaren The September Issue om Vogue US og ikke mindst Anna Wintour i danske biografer. Ok, vi taler ikke Imperial eller noget lign., men Vester Vov Vov på Vesterbro. Den vises den 25. september og jeg har på fornemmelsen at der bliver rift om billetterne.
Se Anna her hos David Letterman, hvor hun taler om filmen bl.a.
Part 1

Part 2

Trailer for The September Issue

lørdag den 19. september 2009

Diane von Furstenberg part 2









Og når vi nu er ved hende, måtte følgende gerne være i mit klædeskab i morgen. Hendes FW 09 kollektion er bare flot.

Diane von Furstenberg

Har netop set et rigtigt interessant program om designeren Diane von Furstenberg på CNN. Det kan varmt anbefales. Ikke nok med at hun laver fantastisk tøj, så er hun også rigtig interessant at høre på. Meget naturlig og med et fantastisk syn på livet. Se alle afsnit her:
Afsnit 1

Afsnit 2

Afsnit 3

Afsnit 4

fredag den 18. september 2009

Jimmy Choo for H&M





Ok det her er første gang at jeg sidder og savler over H&Ms samarbejder med diverse designere. Jimmy Choo (eller Tamara Mellon) har virkelig ramt plet. Underligt nok er det ikke skoene der tiltaler mig men tøjet. Kjoler med kant men alligevel uden at gå amok. Disse er klart mine favoritter, så I vil nok finde mig i køen når kollektionen bliver frigivet. Særligt kjolen med krystaller og one shoulder russkindskjolen får mit lille hjerte til at sukke.

Mere Zara








Hvorfor kan man aldrig finde de her ting i butikken? Er især vild med blondekjolen. Hvis der er nogle der spotter denne, så råb endelig op!

tirsdag den 15. september 2009

Nye briller!


Nok er nok! Efter 3 år med det samme par briller som til at starte med var super smarte, men volder mig nu så mange problemer at jeg i dag har bestilt mig et par nye. Et par hvor jeg ikke behøver at vippe hovedet op og ned for at kunne læse det hele.
Det er et par sygekasselign. fra Persol i skildpaddefarve. Ja det hedder det altså. De skulle være klar indenfor en 10-12 dage og jeg glæder mig. I går aftes læste jeg f.eks. i sengen og glemte så at tage brillerne med på job i morges. Det har så resulteret i dunderhovedpine hele dagen, fordi jeg ikke stille skarpt. Pænt irriterende...

mandag den 14. september 2009

Nye varer hos NAP


Helmut Lang sweater

McQ drape dress
Og dem her gad jeg godt have. Hverdags luksus to the max. Plus de er begyndt at føre Michael Kors ure! De kan varmt anbefales, elsker mit lidt vulgære store guldur derfra.

Lækkerier fra Zara efterårskollektion



Kjolen og nederdelen er jeg blevet helt vild med, men hvor var de i lørdags da jeg ignorerede min sunde fornuft og tog ind til byen?! Og tjek lige støvlerne!!! For dælen da.

lørdag den 12. september 2009

HVis jeg nu havde haft mange penge..



Så var disse to ting røget med hjem i dag.
3.1 Phillip Lim silkebluse og Christian Louboutin satin slingbacks med pompom.
Phillip Lim blusen sukkede jeg over i Gossip og Louboutinerne selvfølgelig i byens farligste butik: Holly Golightly. Men med en samlet pris på ca. 10.000 såååå.....lader jeg det blive ved drømmene.

Slow mo i øjeblikket

Sørme så i går landede min H&M ordre. Altså ikke den med støvletterne men den med mine cardigans, vanter og hue. Hue og vanter er super, de to drape carigans er perfekte men den Chanelagtige cardigan/jakke er sgu ikke helt i orden synes jeg. Den sidder fint, men strikket er mere groft end jeg troede, og så kan man bare se at det er en der vil fnulre og fælle som en sindsyg. Så den ryger retur.
Mine to drape cardigans er bare skønne. Jeg tror der er noget uld blandet i så de er dejligt varme. Den ene er klassisk sort og den er anden er stribet i mørkeblå og sort.

Derudover har jeg fået solgt lidt på TS som gjorde at jeg kunne få købt lidt mere fra min efterårsindkøbsliste. Med hjem kom 2 merinould vhalstrøjer og en af Day Birger et Mikkelsens lækre layer t-shirts i pudderfarvet.

Jeg glæder mig allerede til vejret begynder at blive til den, lige nu er det jo bare umuligt at finde ud af hvad man skal have på og hvor meget af det.

Billeder kommer asap.

onsdag den 9. september 2009

Nu får de sgu en chance


Har siddet og luret på disse grå støvletter på H&Ms hjemmeside siden de kom på for et par uger siden, og nu så jeg lige man med koden 8507 kan få 25% på køb frem til den 13. september, så nu skulle det være. Hvis de er fine og ok i kvalitet, så er det jo super, er det stik modsat så ryger de fluks retur. Tænker at de vil være gode bare at kværne rundt i til hverdag.

Fine!!!


Hvem skulle have troet at Juicy Couture kunne lave sådan nogle fine sataner? Knap så meget Hollywood housewife over dem.

Derfor valgte jeg min lejlighed


Selvfølgelig også pga. en masse andre ting, men udsigten fra min stue er nu engang ganske fantastisk. Tjek lige de farver!

Dagens outfit


Vila cashmere mix v-hals, Vila lædernederdel, Pedro Garcia ballerina

tirsdag den 8. september 2009

Apropos The City


Så starter serien op igen på MTV US den 29. september. Det betyder at der endnu engang er god grund til at sidde og se serier på laptoppen. Se traileren til serien:



Mere fint fra Miss Selfridge



Strikket pandebånd (eller hvad man nu kan kalde det) med strikket blomst. Meget lig den Whitney Port havde på i et afsnit af The City. Hendes var fra mærket Anthropologie. Miss Selfridge varianten kan erhverves for hele 8 pund. Hmm det er ved at tage form som en kommende ordre det her. Først jeans og så pandebånd.

Lola lancering i Marc by Marc Jacobs butikken


Og til dem med meget stort plus på kontoen

Der er Balmain på The Outnet.

Scarlett!


I går udkom Pete Yorn & Scarlett Johanssons album "The Break Up Album" og jeg kan ikke anbefale den plade nok. Den er skøn! Og billederne er skønne. Se blot dette.

Musikmagasinet Gaffa har givet den 4 stjerner hvilket er rigtig fint.


Scarlett Johanssons albumdebut fik en uretfærdig hård medfart sidste år. Bevares, Anywhere I Lay My Head var da mere udfordrende arthouse-film end glasurpyntet romcom og skulle mere høres som producergeniet Dave Siteks seneste soniske trylleri frem for endnu et forfængelighedsprojekt fra Hollywood. Til dem, der vil have deres kunst i søde mundrette bidder, er skuespillerinden med de danske rødder nu tilbage med 29 minutters øjeblikkeligt charmerende countrypop. Denne gang har hun allieret sig med New Jersey singer-songwriteren Pete Yorn (I ved, pretty boy-versionen af Ryan Adams), og sammen har de skabt et album med det universelle emne om et forlist forhold som omdrejningspunkt. Dreng-pige-konstellationen er inspireret af Serge Gainsbourg og Brigitte Bardots legendariske samarbejde, men Break Up er nu mere lyden af delikat mismod end æggende lummerhed. Det er ikke helt lige så sjask-charmerende som skuespillerkollegaen Zooey Deschanels duetplade med M. Ward som She & Him, men sange som Wear And Tear, I Don't Know What To Do, Blackie's Dead og ikke mindst Relator er liflige og lunefulde skæringer, som man bestemt ikke skal skamme sig over at nynne i supermarkedskøen.

Måske en ide?!


Grey super skinny jeans fra Miss Selfridge til hele £25. Har 2 andre par derfra som faktisk sidder rigtig godt.