onsdag den 28. juli 2010

Lækre detaljer og looks

Celine sko, bordeaux og guld, chic but casual, koral farvet Hermés taske, grå og guld, beige og neon gul, leopard plettede negle, opsigtsvækkende bukser, bare et lækkert look.

Great looks and details all round.

fredag den 23. juli 2010

Lækkerheder

Elsker Alexander Wang silkekjolen med leo print, kombinationen af dark denim, army og kernelæder, pink og sømandsstriber fungerer bare, silkeskjorte i camel og slidte denim shorts, grafisk print og sennepsgul (it farven). 

I just love these looks and combinations. 

tirsdag den 20. juli 2010

Efterårsinspiration

Ja, selvom termometeret viser 30 + udenfor kan man jo godt begynde at tænke i tilføjelser til efterårs og vintergarderoben. Dette billede af en meget ung Brooke Shields er en af mine inspirationskilder indtil videre. 

All though it´s hot as hell outside that doesn´t mean one can´t start thinking about additions to ones fall and winter wardrobe. This picture of a young Brooke Shields is my current inspiration. 

Frisk og veludhvilet

Eller en der bare gerne vil tilbage til strand, sommerhus og dude, i stedet for at side og stege foran computeren på 5. sal på Frederiksberg. Jep, det er der jeg er nu, og kæmper en meget ulig kamp mod de mange hundrede mails jeg har fået imens jeg har været væk. Den har både stået på Roskilde festival med masser af arbejde men fede oplevelser samt sommerhus med alt hvad det indebærer. Inkl. minus netværk. Hvilket faktisk har været ret så fantastisk. 
Men nu er jeg tilbage så nu må vi se om ikke også det kan betyde lidt mere blogging...

I´m back from holiday!