lørdag den 30. oktober 2010

Min Essie samling

Fra venstre: Short Shorts/Peach Daiquiri/Cantaloupe/Van D´Go/Eternal Optimist/Jazz/Ballet Slippers/Hello Yellow
Fra venstre: Mesmerize/Looking For Love/Chinchilly/Steel-ing The Scene/Mink Muffs/Angora Cardi/Poor Lil Rich Girl/Really Red

Jeg elsker Essie neglelakker! De har et gigantisk udvalg af farver og en fantastisk holdbarhed. Og se elsker jeg deres navne. Dette er min foreløbige samling af dem, hvor favoritterne er Chinchilly, Cantaloupe, Really Red og Ballet Slippers. 

This is my collection of Essie nailpolishes and I love them.

Feeling furry

Jeg har gjort to pelsede køb! Det ene er en helt fantastisk pelsvest i en masse smykke farver og så kan den vendes! Win win som man siger! Jeg købte den i Muda Nashi - en super skøn second hand butik på Frederiksberg, der har masser (!!!) af luksus varer. Jeg laver et indlæg om butikken snarest. 
Det andet køb er min pelstophue. Strikken er i skøn uld og "kvasten" om man vil er i den blødeste mink. Jeg købte den i Butik Stampe på Østergade - den vildeste lækre butik men et sand mareridt for enhver pelshader. De sødeste damer og en super betjening.

I have been feeling a bit fury lately and have bought myself a wonderful and colourful fur vest and a beanie with a fluffy mink tassel.

Lidt shopping

Jeg benyttede mig at Musthaves mid season sale og fik hapset denne By Malene Birger t-shirt. Elsker det rå og lidt fancy look som de forskellige teksturer giver. 

I took advantage of Musthaves mid season sale and bought this By Malene Birger t-shirt. I love the rough and slight fancy look of the different textures.

torsdag den 28. oktober 2010

Love love love Alix

Smukke Alix har igen fundet en fantastisk kjole. Denne er fra Whistles
Elsker det enkle snit og ikke mindst camel farven.

Beautiful Alix has found another great dress. This one is from Whistles. I love the simple style and camel colour.

Min nuværende besættelse er...


Vintage rhinstene halskæder! Inspireret af diverse fashion week gæster i Paris og ikke mindst Olivia Palermo, er jeg i øjeblikket på jagt på ebay efter fantastiske, overdrevne og billige (man er vel på budget) vintage rhinstene halskæder. Jeg vil bruge dem til at dresse mit ellers enkle og primært sorte og grå garderobe op med dem, og ikke mindst tilføje lidt glamour til hverdagen. 
Jeg skal nok holde jer opdateret med evt. køb! 

My current obsession is vintage, rhinestone necklaces to bring some glamour into my everyday life.

Mary Katrantzou - seriøs fashion porn!

Prøv lige at tjekke disse kjoler! Farverne og mønsteret på kjolerne er jo som at se på de fineste juveler og ædle stene eller gamle malerier som man ville finde på Louvre eller lign. Helt fantastiske! Designeren bag er en ung græker ved navn (som overskriften jo siger) Mary Katrantzou, og hendes kjoler - hvis man tilfældigvis har 10-20.000 til overs - kan købes på Matches.Der er vist kun et ord der kan beskrive dette: wauw! 

I have fallen in love with the Greek designer Mary Katrantzou´s dresses. They look like precious gems and glorious old paintings which you would find at Louvre. If you happen to have between 10-20.000 DKR to spare, you can get her dresses at Matches.

onsdag den 27. oktober 2010

Tom Ford Black Orchid makeup

Her til vinter bliver Tom Fords duft Black Orchid en del af en ekstravagant trio bestående af solid parfume, dyb blommefarvet læbestift og Fords meget hypede første neglelak. Emballagen er i sort og guld, og trioen oser af sensuel femme fatale med et strejf af luksus goth.
Tom Fords make up linie sælges endnu ikke i Danmark, så køb den blandt andet hos Neiman Marcus og Saks Fifth Avenue hvis efteråret bringer dig en tur til New York.
Tom Ford Black Orchid Collection 750 kr.
Jeg elsker parfumen for dens meget specielle og tunge duft, og ville bestemt ikke have noget imod at eje dette sæt.

Tom Ford is releasing a very special makeup collection consisting of 3 units: a deep, rich plumcoloured listick, a very hyped nailpolish and a pressed powder and the packing oozes luxury and femme fatale. For now the collection is only available in New York.





søndag den 24. oktober 2010

Stribede kjoler

Jeg fortsætter med at snakke om kjoler. Tiden er kommet til de stribede og jeg er ret så vild med den løse og casual kjole med bådudskæring fra T by Alexander Wang, og den kropsnære marineblå og sorte kjole fra Ganni. Begge kan købes hos Youheshe.

I love dresses and at the moment I am digging striped dresses like these from T by Alexander Wang and Ganni. You can get them at Youheshe.

torsdag den 21. oktober 2010

Endnu mere H&M & Lanvin

Left: Black one shoulder dress £99.99, Sunglasses £14.99.

Second left: Coat £99.99, necklace £34.99, sunglasses £14.99.

Right: Tux jacket £69.99, skirt £34.99, bracelet £24.99, sunglasses £14.99.

Far right: Black dress £79.99, necklace £34.99.


Mere H&M & Lanvin

Left: Puff sleeve dress £99.99, leather gloves £29.99, clutch £24.99.

Right: Tiered dress £99.99, bag £29.99. sunglasses £14.99, necklace £24.99

tirsdag den 19. oktober 2010

The plot thickens....

Premiun Days i Illum og Super Bazaar i Magasin


Husk at der i disse dage er Premium Days i Illum (tors - lørdag) og Sper Bazaar i Magasin (man-søndag).

Lots of sales going on over the next couple of days in Illum and Magasin.

mandag den 18. oktober 2010

Åh Stella...

Perfektion i form af et tørklæde. 
Cashmere, silke og uld til alt for mange penge. 

Perfection in shape of a scarf. 

Mandagslækkerier

Især det sidste look med en camel nederdel, denimskjorte og Chloé støvletterne er jeg ret vild med. 

I really like the last look with the camel skirt, denim shirt and Chloé booties.

Pandora Black Crown Diamond Collection







Om ikke så forfærdelig længe kommer den længeventede ur kollektion fra Pandora, kaldet Black Crown Diamond Collection (mener jeg). Alle ure har en sort diamant - der er sikkert nogle modeller der har flere - samt schweizisk urværk. Har fundet dette lille slideshow, og ja jeg glæder mig selvom jeg netop har købt nyt ur.
Jeg elsker ure.

In a little while Pandora will launch their first watch collection. I love watches and I love Pandora.Win win.

Sophie Dahl

En af mine absolutte yndlingsmodeller er og bliver Sophie Dahl. Jeg synes hun har et klassisk look, der minder mig meget om Marilyn Monroe bl.a. Ja, og så er hun jo bare utrolig smuk. Hendes kogebøg "Frydefulde Fristelser" kan desuden anbefales. Gode historier om hendes liv og fantastisk lækre opskrifter.
 
One of my all time favourite models has got to be Sophie Dahl. She is just a classic beauty.
And if you like cooking, get her cookbook. Great stories and delicious recipes.