søndag den 30. januar 2011

Super shopper!




Så blev der shoppet! Jep, fredag gik jeg amok i Magasin og en vis anden (farlig) butik ikke så langt fra Magasin. Med hjem kom en stribet bluse fra By Malene Birger, den tidligere nævnte Inwear halskæde, en masse beauty stuff Tromborg Aroma Therapy body lotion, Rønsbøl dagcreme, Estelle & Thild natcreme (de var løbet tør for Rønsbøl) og en Dermologica Multivitamin maske, et See by Chloe net med 70% rabat og til sidst fødseldagsgaven til mig selv... Sidstnævnte afslører jeg på et senere tidspunkt.
Det må man godt når det er fredag og man har fået løn.

On Friday I went on a shopping spree in Magasin and another (dangerous) shop.

lørdag den 29. januar 2011

Fashionable kager



Det ville jeg da meget gerne med til. Fashionabel high tea inkl. de hotteste hotte taskekager på Avenue Hotel på Frederiksberg. Gad vide om man kan købe billetter til det? 

I wouldn´t mind going. Fashionabel high tea at Avenue Hotel.

Om 13 dage...



...har jeg fødselsdag. Og på slutspurtsudsalget har jeg købt mig en fødselsdagsgave.

In 13 days it´s my birtday. And I have bought myself a birthdaypresent in the final days of the sales.

Suk...sigh...




Christian Louboutin you kill me!

torsdag den 27. januar 2011

Foxy Rihanna


Jeg får aldrig nok...

...af sko! Alexander Wang wedges der stadig hjemsøger mig i drømme. Skulle I spotte dem et sted i str 38 1/2 eller 39 så råb op! 

I can never get enough of shoes and these Alexander Wang wedges still haunt me. If you happen to spot them somewhere in a size 38 1/2 or 39 please give me a shout!

Så så man lige mig...

...køre dobbelt denim og lidt karrygul med gulddetaljer. He he det er vel fordelen ved at have et par år på bagen (blandet andet ahem), når man kan finde tidens trend i sit klædeskab. Jeanse er f.eks. nogle gamle Lee med masser af bootcut, så de har lidt 70´er stil, og cardiganen...uha, den købte jeg i 1996 (ja!!!) i en genbrugsbiks for 60 kr. og den har fulgt mig lige siden. Det kan man sgu da kalde et scoop!

Today I´m feeling very trendy indeed wearing a double dose of denim with old bootcut jeans from Lee and a yellow and gold cardigan from a vintageshop bought back in 1996 (yes!!!).
I guess that´s the one of advantages of being older than twenty - lots of clothes in the closet.

onsdag den 26. januar 2011

Blog anbefaling og lidt lækkert til nysgerrige sjæle


Tjek fluks The Coveted ud. Det er fashionistas der viser deres yndlingsting frem på en lækker måde.
Lidt a la The Selby bare med mere fokus på mode. 
Check out the new blog The Coveted. Very fashionable.

tirsdag den 25. januar 2011

Tom Ford - interview i Interview







Gotta love Tom Ford. Interview med manden i Interview.

Smukhed

Dermologica goodies

I sidste uge havde Anette der står bag den fantastiske beautyblog Beautyspace lavet et samarbejde med Dermologica, hvor man ved en lille hurtig mail, kunne få en prøvepakke på nogle nye produkter i serien UltraCalming. De landede i dag sammen med en mini lille læbepomade og en bronzer fra Jane Iredale. Læbepomaden er allerede i brug og den er super og smager sådan lidt citrusagtig. 
Jeg har tidligere brugt Dermologica, så glæder mig til stifte bekendtskab med mærket igen.
Jeg skal nok give en lille anmeldelse senere. 

Last week beautyblog Beautyspace had a special offer together with Dermologica, where you could get a sample package of their new skincare products called UltraCalming. My package arrived today together with a tiny lipbalm and bronzer from Jane Iredale.


H&M SS11

Synes ikke jeg har set disse billeder før, men de er fra H&M´s SS11 kampagne med Freja Beha og Raquel Zimmermann. Så er der dømt 70´er stemning.

H&M´s SS11 campaign with Freja Beha and Raquel Zimmermann. Very 70s.

Tutti frutti!



Jeg er jo lidt glad for Stella McCartney, og hendes seneste kampagnebilleder falder selvfølgelig også i min smag. Sommer, sol og tutti frutti (aner ikke hvad det er udover et virkelig corny italiensk TV program). Tilsat en lille smule Miami Vice... 

I love Stella McCartney and her latest campaign which screams summer, sun and tutti frutti. And a tad of Miami Vice...

mandag den 24. januar 2011

Camel på udsalg!

Lækker, firserinspireret camel frakke fra Weekday. Jeg har faktisk aldrig været i Weekday men hvis nu prisen er i orden, kvaliteten er i orden og min størrelse er der, kunne den da være et dejligt lyst indspark i ens outerwear garderobe. Nogle der har set den i levende live? 

Lucious, eighties inspirered camel coat from Weekday. Could be a nice, light addition to my outerwear wardrobe. Anybody seen it in real life?

Æsken...



...indeholdte de fantastiske Tassle Knot Heels fra Camilla Skovgaard. En tidlig fødselsdagsgave fra kæresten.

The box contained the magnificent Tassle Knot Heels from Camilla Skovgaard. En early birthday present from my boyfriend.

lørdag den 22. januar 2011

YSL L`amour Fou

Jeg vil rigtig gerne ind og se dokumentaren om Yves Saint Laurent, og det ved jeg at der er mange andre ude i blogland der vil. Samtidig har jeg længe tænkt over at det kunne være sjovt at møde nogle af de skønner mennesker der læser min blog, og vis blogs jeg læser. Så hvorfor ikke slå to fluer med et smæk? 
Er der nogle der kunne have lyst til at mødes i real life og se lidt fashion film i Vester Vov Vov
 
I really want to see the new documentary about Yves Saint Laurent.

fredag den 21. januar 2011

Flere halskæder!

Fed halskæde fra Inwears SS11 kollektion.
Og så koster den kun 199,-
Det er jo ikke til at stå for!

Cool necklace from Danish brand Inwear. Only £10/26 euros. 

torsdag den 20. januar 2011

Silke


Har et mindre crush på disse silkekjoler fra Bruuns Bazaar SS11 kollektion. Synes de er så smukke i al deres enkelthed. Foruden sort og creme, kommer den også en støvet grøn og nougatbrun. Stik et par stilletter på og du er klar til bryllupper, fester og hvad der nu ellers kan være af festlige lejligheder.

I have a small crush on these silk dresses by Danish brand Bruuns Bazaar. I love the simplicity of the dress. The dress will also be available in dusty green and praline. Put a pair of stillettos on and you´re ready to go.

tirsdag den 18. januar 2011

Baum Und Pferdgarten SS11











Jeg synes at Baum Und Pfedgartens SS11 kollektion er rigtig fin og lidt anderledes end andet jeg har set af de kommende kollektioner. Jeg kan godt lide mixet af lidt 60´er med de brunlige prints og lidt 80´er med acidwash og de lyse pasteller. Jeg ved ikke hvorfor men den minder mig om min mormor og morfars kolonihavehus som de havde da jeg var lille. Og det er en meget positiv ting. 
Hvorvidt det er noget jeg vil komme til at gå med vil jeg lade være usagt, men fin er den. Se hele kollektionen her.

I really like Baum Und Pferdgartens SS11 collection with it´s mix of sixties brownish prints and eighties acidwash and pastels. It remind me of my grandparents´ summerhouse which is a very positive thing. See the entire collection here.