tirsdag den 30. august 2011

WIWT!


Strik: Benetton, Jeans: Miss Selfridges, Sko: Zara. Halskæde: vintage, Cuff: H&M, Ur: Michal Kors

Dagens outfit pre skyderier i ens baggård.
Festligt!
Dette billede er taget 45 min inden det hele gik op i hat og briller på Vesterbro. Hoffotografen var på vej ud af døren, da det hele skete, og kunne følge med fra vores køkkenvindue. Actionpacked. Western er kommet til Vesterbro.
Vores læge ligger lige ved siden af, og igår var jeg faktisk dernede sådan ca samtidig som det hele gik løs i dag. Lidt uhyggelig tanke.
Det er altså meget mærkeligt når sådan nogle ting sker så tæt på ens hjem. Og stakkels alle de mennesker der stod på gaden da det skete.

Men ellers står den bare på high street i dag i høje hæle og dejlig oversize strik.


This is what I wore today pre shooting in our naighbourhood.
Actionpacked Tuesday.

mandag den 29. august 2011

Winter flowers





Så denne kjole fra MaxMara Studio i sidste uge hos Matches, og kan slet ikke slippe den.
Det bliver jeg jo nok nødt til prisskiltet taget i betragtning, men det skal da ikke afholde mig fra at kigge langt efter den i London. Man kan jo altid prøve den...
Men den vil være den perfekte vinterkjole. Høje hæle, flade støvler, blazer, vamset cardigan, hverdag eller fest...den vil kunne det hele.

I love this dress from MaxMara Studio. I think it´s the perfect dress for winter.

A declaration of love...with fashion sense!


Så lige Beyonces optræden fra i går til VMA´s, og ikke nok med at hun fanger to af AWs hotteste trends -  palietter og herretøj - så synger hun et af mine yndlinsgnumre fra hendes seneste album "Love On Top", der er en sand kærlighedserklæring til sin mand Jay-z, men så slutter hun lige showet af med at vise hele verden at hun er gravid. Hvis man venter til slutningen af klippet, kan man se en pavestolt hiphopper!
Jeg beklager, men jeg er seriøs en sucker for den slags!
Romantik på den bedste måde!

Update: Det var Dolce & Gabbana hun havde på!

I have just seen Beyonce´s performance from last night´s VMA where she not only was sporting two of the hottest AW trends - sequins and menswear - but she also sang one of my favourite tracks from her latest album called "Love On Top" which is a true declaration of love to her husband Jay-z, but she also finished the show by announcing her pregnancy. Wait untill the end of the clip to see a very proud daddy.
I´m a sucker for romance!

Update: she was wearing Dolce & Gabbana.

søndag den 28. august 2011

KL. 06.07

 Booth buddy.
 Booth buddy og mor.
 Booth buddys far og min mor.
 Tøjstativet blev både tømt og fyldt mange gange. Og kollapsede en enkelt gang, men ikke noget som en omgang gaffatape ikke kunne klare.
 80´er bling bling - tak til mor!
Sko var der også mange af.

Søndag...normalt noget der betyder sove længe, stene foran fjernsynet. lang morgenmad/brunch/frokost, måske en gåtur hen af eftermiddagen, og så ellers film om aftenen. 
Men ikke i dag. 

Min søndag startede kl. 04.27, hvor jeg forlod en sovende hoffotograf og en varm dyne for at gå i bad, iføre mig et ualmindeligt praktisk outfit, bande og svovle lidt af regnvejret udenfor (inkl. knyttet næve i luften), samle de sidste stumper sammen, kysse hoffotograf farvel og ned til en ventende mor i en tætpakket bil. Præcis halvanden time senere fra jeg stod op, kørte vi ind på parkeringspladsen på Bregnegårdsvej (sorry jeg skrev forkert), og så stod den ellers på loppemarked efter alle kunstens regler. Jeg havde min booth buddy med, foruden mor, og senere fik vi assistance af booth buddyens forældre. Jo jo der var backup i stor stil, og de forhandlede som de aldrig havde gjort andet. 
Booth buddy og undertegnede var noget mere urutinerede, og har sandsynligvis solgt vores sager for en slik. Det er satme stressende at være på loppemarked!
Men når man går hjem med en fyldt pengepung og et tom bagagerum, så er det sgu lige meget.
Hurra for loppemarkeder. Og for forældre med mange mærkelige sager på lager! 

Nu jeg er dog helt smadret og putteklar nu, hvor klokken lige har passeret 21.32.
My day began at 4.25 when I woke up to get ready for a day at the fleamarket together with my booth buddy and parents. 
A long day but well worth it because my my wallet is full and my storageroom is not.
But for now...I´m tired.


lørdag den 27. august 2011

LOPPEMARKED I MORGEN!

I morgen er jeg at finde på Gentofte loppemarked fra kl....yikes...6.30! 
Så kom glad! 
Adressen er Banegårdsvej lige ved Charlottenlund station.
Vi er formentlig uhyggelig trætte, så udnyt dette, gør et godt kup, og hjælp os med at komme af med så meget så muligt, så vi kan komme hjem og få en lur.

Being a girl

 Mit lille smykketræ. Godt læsset til.

 Skoæsker!
 Mine parfumer: Tom Ford Black Orchid, Jean Paul Gaultier Classique X Collection, Michael Kors, Love Chloé og Agent Provocateur Maitresse
Vargas pin up

Beautyspace præmie!


For et stykke tid siden, var jeg så heldig at være blandt vinderne i en konkurrence hos Anette hos Beautyspace. Præmien jeg fik, var lækre produkter fra Origins: en natcreme, en tinted ansigtscreme og øjencreme. Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve dem snart. 

A while back I ws lucky enough to wine some lovely products from Origins. I won them on the famous blog Beautyspace.

torsdag den 25. august 2011

McQueen




Tænkte at jeg lige ville vise jer min lille samling af Alexander McQueen skull tørklæder.
4 stk består den af indtil videre, men jeg vil rigtig gerne have et rødt. Og et hvidt. Og et grønt....hmmmmm....og nævnte jeg en million?! 

This is my small collection of Alexander McQueen skull scarfs.
And I want more!

Cliff....no ....clotheshanger!



På vej hjem fra biografen her til aften (vi så Poppers Pingviner - så sjov! Jeg vil have en pingvin!) gik vi af Frederiksberg Allé, og kom forbi Design Delicatessen, som på trods af tidspunktet stadig havde åbent. Og med alle mulige varer stående ude på gaden med masser af neonskilte på....
Hmmmmmm.....det må jeg lige kigge nærmere på, tænkte tilbudshajen. 
Og det var godt! Eller det er jo relativt. Min bankrådgiver - Hej Lea - ville nok mene at jeg skulle have gået en stor bue uden om butikken. Men det gjorde jeg ikke. 
Og det ser måske ikke ud af meget, og det er måske en lidt mærkelig ting at købe kl. 20.55 en torsdag aften. Men altså, jeg købte 32 sølvfarvede bøjler fra Nomess. Til 15 kr stykket. 
Så nu skal der pimpes klædeskab! 
Hvis nu at DK-kortet bugnede eller hvis man havde vundet den der føromtalte million, så havde jeg slæbt Hay møbler, Normann skåle, Fauna puder og Muuto reoler med hjem, men det blev altså bare til bøjler i denne omgang. 
Deres sene åbning og mega udsalg skyldtes ikke vandskade eller lukning af butik eller noget, næ de skal bare have plads til nye varer. 
My kind of people. 

Today I bought a lot of new hangers at the store Design Delicatessen on Frederiksberg. 
They were having their annual end of season sale and they had loads of bargins!

onsdag den 24. august 2011

OPI goes mad for The Muppets







OK, I ved at jeg har en stor forkærlighed for de der tossede lodne figurer fra The Muppet Show.
Som i MEGET stor kærlighed. Hvis du er i tvivl så læs her.
Nå men til november har den nye Muppet film premiere i USA, og jeg glæder mig som en 8 årig juleaften.
Men min glæde stopper ikke der, for når de så også vælger at kombinere mine yndlingsfigurer med neglelak...jamen så bliver det altså ikke meget bedre.
Prøv lige at tjekke den her kollektion OPI har lavet i forbindelse med filmen!
Fantastisk!!!
Warm and Fozzie er nok min yndlings (min barndomshund hed faktisk Fozzie, så store fans var min familie), men Fresh Frog of Bel Air og Gettin´ Miss Piggy With It er da også geniale.
Meget festlige og perfekte til julefester og almen sjov og ballade.
Gad vide hvornår de rammer de danske butikker?!
Jeg skal i hvert fald have dem alle sammen. Ja, jeg er en nørd.

I love the Muppets and nailpolish, and look what OPI is launching in November: a Muppet collection!
Fantastic!

Hvis jeg vandt en million...


Klik på billedet for at se nærmere.

Så ville alle pengene nok også være ved at være opbrugt.
Men det er nu en dejlig tanke. For tænk nu hvis man vinder i Klasselotteriet eller Lotto eller en rig onkel besluttede sig for at dele ud af formuen...

Faktisk har jeg lavet det her ønskescenarium fordi Klasselotteriet har en konkurrence kørende, hvor man dog ikke kan vinde en million, men et rejsegavekort på 25.000,-
Det skulle man da også være et skarn hvis man sagde nej tak til.
For dælen hvor kunne jeg godt bruge en rigtig ferie snart. Især når man tænker på at de 2 uger jeg havde, mest af alt gik op i regn og arbejde

Så jeg holder fingrene krydset så hofotografen og jeg kan komme på ferie! ;0)
(London tæller ikke rigtig vel...altså ferie er noget med lang tid væk og sol i stride strømme - ikke at jeg skal være utaknemmelig, men you know, I ved hvad jeg mener.)

Sorry Danish readers only.

WIWT!



Strik: H&M, Bælte: H&M, Jeans: Zara, Ring: Dyrberg Kern,
Ur: Michael Kors, Sko: Miu Miu
Neglelak: Essie Really Red

Ja, skoene er nye. De er endnu et fund på Trendsales (gotta love that place). Jeg har været vild med disse sko siden 2007. Elsker farverne og de fine flæser foran.
De er så tøsede og mormoragtige på den helt rigtige måde. Og så er farvene bare fine.

Og hvis man kigger godt efter, kan man se endnu en selvdød buket blomster i baggrunden. De er efterhånden ved at blive et fast indsalg.

This is what I wore today. The shoes are new, a bargin on Trendsales.

Carolines modeudsalg

Svenske Caroline gør os alle sammen dagligt misundelig med hendes lange ben og hendes fantastiske garderobe, men vidste du godt at du kunne gå på jagt i hendes klædeskab og aflagte rober?
Det kan man lige her, og skulle man have lyst til f.eks. en PS1 eller en Celine jakke, og samtidig udnytte den lave svenske krone, så er det bare at slå til. 

Tip hermed givet videre. 

The Swedish blogger Caroline is selling out from her closet. At the moment you can get your hands on a PS1 or perhaps the coveted Celine jacket at a fraction of the price. Check it out here.

tirsdag den 23. august 2011

My favourite




I mangel af bedre får I lige lidt madbilleder og en anbefaling. 
I sidste uge gad hverken hoffotografen eller jeg at lave mad, så vi valgte at gå all in på sushi i stedet, fra vores absolutte yndlingssushi sted: Hings på Vesterbrogade. 
Ikke nok med at de ligger lige om hjørnet, så er prisen super, de er lynhurtige og vigtigst af alt, så er deres sushi himmelsk. 
Jeg mener det: himmelsk! 
De har desuden også en kinesisk restaurant ved siden af, og den er lige så godt. 
Tjek deres hjemmeside ud her!

If you´re looking for an excellent sushi restaurant in Copenhagen, try visiting Hings.

In 8 days...

London, I´m coming to get you! 

mandag den 22. august 2011

Another nice bordeaux

YSL Lace up Chelsea booties.

Luuurve!

RPatz it is!

OG VINDEREN AF KONKURRENCEN ER:
METTE FRA STYLESTORIES


JEG SENDER DIG FLUKS EN MAIL!

TILLYKKE MED DET!

OG TIL JER ANDRE: TUSIND TAK FORDI I DELTOG, JEG SKAL NOK FINDE PÅ FLERE OG SPÆNDENDE KONKURRENCER SNAREST! 

SKAL VI FORTSÆTTE DEN GODE STIME MED FILM TIL EFTERÅRET, ELLER SKAL JEG OGSÅ LAVE LIDT KONKURRENCER PÅ MUSIK, MODE, MAKE UP, PARFUMER ELLER ANDET?

BRING IT ON OG SÅ SKAL JEG SE OM JEG KAN LEVE OP TIL DET!
:)

lørdag den 20. august 2011

1-2-3 clic!


Equality for all

I'm beautiful in my way
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was born this way
 
Lyrics: Lady Gaga
Happy Pride day!

Pashli - I want you!




Okey, kan vi lige snakke lidt om Phillip Lim´s nye taske, Pashli. 
Hvor lækker er den lige!?! 
Vogue har allerede udnævnt den til at være den nye...ahem... It-bag, men hvad pokker når nu den er så lækker. Den er sådan lidt Celiné, lidt Mulberry Bayswater/Tilly, lidt gammel skolelærer, men ganske fantastisk. 
Den fås i sort, taupe, flaskegrøn og en lækker marineblå, og bl.a. i ovenstående en stor (tote) og lille model (satchel) der er mine ovenstående er mine favoritter.
Og nævnte jeg at den var lækker?! 
Den har lige placeret sig på førstepladsen over tasker som jeg vil have. Over Alexa, Marcie og Falabella. Jow sgu!
Så er spørgsmålet bare hvilken farve og model...jeg er nok mest til den blå satchel. Skønhed i form af en taske. 
Find dem bl.a. her hos Shopbop.

I have a new bag crush. As in major bagcrush. It´s Phillip Lim´s Pashli bag. I adore it! 
I want it and I want it now. 
One blue satchel please!
You can get it here.

fredag den 19. august 2011

Jewellery colours + new in

Fra de dybe lilla amatyst over de grønne smaragd, de turkise og til slut topaz orange.

 Lidt nyt fra slutspurtsudsalg...
 Og lidt mere til at farve den kommende, mørke tid op med.
 Georginer i skøn gylden orangegul.
 Dyb blomme.
Farvechart over alle juvelfarverne.

Som nævnt ville jeg lave en gennemgang af de vigtigste trends, som jeg har kunne finde i mit klædeskab. At jeg har suppleret med lidt ekstra..tja...men jeg fandt det til slutspurtsudsalg, og de 3 ting samlet er købt for under 600 kr. 
Det er en army skjorte fra By Malene Birger (of course), samt to lækre lambswool trøjer fra Benettons unisex linje, så de er lidt større og løse i det. Dejligt at kunne putte sig i når det er koldt udenfor. 

Men ellers fandt jeg en smaragd farvet kjole i 70´er snit, som jeg har købt for 6 år siden i H&M (og jeg kan stadig passe den!!! Totalt selvtillidsboost), en amatystlilla kjole fra Fillipa K og mere amatyst med pencilskirt fra H&M Basic. Så mangler jeg bare de bordeaux jeans fra Topshop.

Juvelfarverne blev især set hos Gucci, Mulberry, Sportmax, Diane von Furstenberg og Lanvin, og herhjemme især Bruuns Bazaar.

Jewellery colours are big again this coming season and I have looked to my own closet to find some items to match and have just added a few items from the final sales.