torsdag den 2. juni 2011

RefreshingEr lige kommet hjem efter nogle rigtige hyggelige timer med nogle skønne venner og super lækker brunch. Har fået en god dosis tiltrængt sol, og på trods af faktor 30, kan man sgu godt se det lidt. Wehey! Kæresten er smuttet i Tivoli med hans nevø og mor, så jeg ha lige et par timer til at fikse lidt arbejde inden jeg skal møde dem på Wagamama. 
Inden jeg begynder på det kedelige, lader jeg dog lige op med lidt kokosvand med ananas smag fra Vita Coco - klart den bedste af de kokosvand der er på markedet - samt det nye Alt for damerne. 
Man har jo trods alt fri i dag, så må man også godt tage en lille slapper ik. 

Og update på shorporn situationen: man kan rent faktisk godt købe fra NAP US. Det koster 50$, men man skal helt sikkert satse på at told kommer på, så all in all ville skoene koste det samme som de gør på den europæiske side. Så jeg har is i maven, og venter på at UK starter udsalg. 
Er der forresten nogle der har fundet den sædvanlige oversigt over hvornår de forskellige butikker starter udsalg? 

Just got home from a lovely brunch with the best people and caught some rays. Despite of being covered in SP30 it actually kinda shows. 
The boyf has gone off to Tivoli with his mom and nephew so I have a few hours to myself with some relaxing and some working.

5 kommentarer:

 1. Det er også min favorit kokos drik.. Mmm så god. Har en i køleskabet til imorgen hvor jeg skal til Hot yoga hos Nalini. Har du prøvet det? Helt fantastisk.
  Jeg tror der går 1-2 uger før UK starter udsalg... måske mere? Må lige forske lidt i det - skal nok give dig besked hvis jeg finder ud af noget.

  SvarSlet
 2. Jeg har faktisk et gavekort til en prøvetime hos Nalini, som jeg skal have testet af. Det ligger jo lige ved siden af mit arbejde. Jeg har også et gavekort til Bikram Yoga center på Nørrebro, har du været der?
  Tænker er yoga kombineret med løb kunne være min ideelle motionskombination, jeg skal bare lige tage mig sammen.
  Det er totalt snyd! Ja, sig endelig til så snart du ved noget. Jeg skal have de Marni lækkerier. :)

  SvarSlet
 3. Det skal du glæde dig til - det er virkelig godt. Havde jeg tid til det ville jeg gerne gå der 2-3 gange om ugen. Det er perfekt som supplement til løb!
  Håber du får Marni´erne... de er så labre.

  SvarSlet
 4. Jeg tror også at jeg skal til at kaste mig ud i det. :)
  Hvis kontoen bugnede så var de allerede på vej til Dk :)

  SvarSlet
 5. Christ hvor er det dyrt at gå til yoga!

  SvarSlet