søndag den 20. september 2009

Oh my god! En kvinde i normal størrelse på runwayen?!?

Den canadiske designer, Mark Fast, har i sit seneste show brugt 3 alm. størrelse modeller. Eller den knap så flatterende beskrivelse plus size.
Tro det eller lad vær, men der er rent faktisk nogle der har fået ondt bagi over at han har gjort det. Min holdning: more power to him og hans modeller! Jeg mener jeg vil da hellere se en der kan fylde tøjet ud på en kvindelig måde end en der er skind og ben.
Tænk også på den røre som magasinet Glamour skabte, da de på deres seneste udgave, havde normal størrelse modellen Lizzie Miller på forsiden. DRAMA!
Men hvorfor? Hvor mange af os har lige de der model mål? Ja, som I nok har fattet er jeg ikke en af dem. Tjo, jeg kunne da godt smide 5 kilo eller lige blive strammet lidt op hist og her, men jeg har det fint i min krop. Jeg spiser fornuftigt, motionerer regelmæssigt, bevæger mig rundt i byen på mn cykel, og klæder mig efter min krop. Og min kæreste elsker mig. What´s not to like?!
Men hermed billeder af de omtalte modeller, og så kunne det da være fedt at høre jeres holdninger til det.

3 kommentarer:

 1. Respekt til dig! Hvor er det godt at høre, at du er glad og tilfreds for din krop, sådan burde alle kvinder have det. Og jeg kan også kun støtte op omkring Mark Fast og hans modeshow, synes det var på tiden at nogle gjorde en forskel og kom ud af den onde cirkel med spiseforstyrrelser og tynde modeller.
  Stor hyldest til dig og Mark Fast (Må det blive ved for altid)

  SvarSlet
 2. TUUUUUUUSIND tak for den flotte kommentar. Godt at høre at jeg ikke er alene i min opbakning for alm. kvinder på catwalken! :)

  SvarSlet
 3. men når man ser de der modeller tænker jeg altså at de har lidt for meget på kroppen, men når jeg kigger på mig selv er der ikke meget forskel på deres ben og mine ben og alligevel får jeg lyst til at være tyndere! hvad er der galt, hvorfor har jeg det sådan?

  SvarSlet