mandag den 16. november 2009

Stig P fylder 40 år

40 år med Stig P

For 40 år siden fik Stig P den gode ide, at han ville sælge sine store læderrejsetasker, de flotte brikse med læderhynder, skindbukser og jakker mm. i Kronprinsensgade.

Dengang var Kronprinsensgade en noget anden gade end nu. Der hvor vi ligger, havde Alt for Damerne til huse - ikke bladet, men en forretning, der solgte sytilbehør. I Seven Eleven var der Schous Sæbehus, i Sommersko var der en kontormøbelforretning, i Paris Texas var Stellings farvehandel, i Flying A var der en antikvar, i Bruuns Bazar en forretning, der solgte kontorartikler, og hos Brint Sko huserede Mende - en noget mere gammeldags udgave af Matas. Her kunne alt købes i løs vægt, både te og krudt. Hos Ilse Jacobsen solgte Carlo, der have en livvidde på 220 cm., smørrebrød osv. - men der var ingen tøjbutikker overhovedet.

.

Som tiden er gået, har gaden forandret sig og vores forretning med. Vi er der stadig, og det er vi rigtig glade for.

Vi vil gerne invitere gamle og nye kunder ind i forretningen torsdag aften, den 19. november fra 18.30 - 21.30 til et glas og et rigtig godt tilbud, nemlig minus 20 % på alle varer - men KUN denne aften.

På gensyn og med venlig hilsen

Stig P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar