søndag den 1. november 2009

Tanker om stil...

Inden folk ryger i flæsket på mig, så vil jeg lige sige at dette er min egen blog og kan man ikke lide lyden i biblioteket kan man gå. So to speak.
Mine søndagstanker om stil omhandler den meget populære og ikke særlig feminine trend der florerer i øjeblikket, ikke mindst på blogs. Fuglekranier om halsen, store militærlign. støvler, ripped jeans, støvler der ligner en klumpfod når de først er kommet på, bare all round maskulin trashiness. Jeg forstår den ikke.
Jep, jeg ejer selv et par bikerlign. boots, men men når jeg har dem på er der altid et feminint element til at bløde dem op. Jeg ved godt at kvinder primært klæder sig for andre kvinder, men hvorfor bestræber så mange at opnå det maskuline look? Hvad er der nu galt i en høj hæl, en lækker kjole, og feminine smykker? På min tur til Paris var jeg meget imponeret over hvor smukke, feminine og elegante kvinderne var. Der er det en dyd at bevare det kvindelige look, og det med at dele garderobe med sin kæreste er ikke ens betydende med at begge køn bliver underligt androgyne at se på.
Som man kan se på mine indlæg så bestræber jeg selv det feminine. Jeg gør det for min egen skyld, jeg har en krop der er bygget til den slags, for min kærestes skyld for han kan godt lide at jeg ligner en kvinde, men bestemt ikke for andre kvinders skyld. Selvfølgelig er det fedt at få komplimenter fra kvinder, det er da et klap på skulderen til ens smag, men det er ikke det der er det primære.
Mange af de blogs jeg selv følger dyrker denne meget maskuline stil og fred være med det. Jeg kan da godt blive inspireret af dem alligevel, men jeg synes det er en interessant, på den knap så gode måde, drejning som mode har taget på det sidste.

Er jeg helt gal på den eller hvad mener I andre?

1 kommentar:

  1. Interessant indlæg.

    Jeg synes først, det bliver for meget, når folk påtager sig en stil, for kun at være trendy, uden blik for, om stilen passer til dem og til deres krop. Jeg har veninder, der er ekstremt ladylike, og det ville være SÅ mærkeligt at se dem i et par Acne Atacoma wedges eller en vintage militærjakke. Jeg selv er på den anden side meget en jeanstype. Sådan er jeg. Derfor kan jeg nemt komme til at føle mig FOR ladylike, hvis jeg både er iklædt hæle, smykker og nederdel.

    Og så er det nok bare et spørgsmål om tid, før vi ser en modreaktion i modebilledet. Sådan er det jo altid. Så bliver det noget med blomstrede kjoler, ladylike sko og feminint opsatte frisurer :)

    /Maria

    SvarSlet