lørdag den 22. maj 2010

Budget køb en masse!

Jeg har virkelig kompenseret for sidste måneds shopping stop i denne måned. Foruden de sager jeg allerede har vist, har jeg også foretaget en hel masse budget venlige køb. Man kan så diskutere hvor budget venlige de er, når der er flere af dem, men nok om det... 
Der er kommet 2 bikinier med hjem fra H&M, nyt smalt armbånd med creme farvet læder fra Tokyo Jane, fine skull øreringe fra Pieces og halskæde med bånd også fra Pieces og ikke mindst nogle super fede cargo lign. shorts fra Gina Tricot. Jeg skal i den grad også have dem i sort og i camouflage print. Der udover kom der også en neglelak fra Essie md hjem i farven Eternal Optimist. Den er nude agtig i farven, og en rigtig god hverdagsneglelak. Nå ja også kom halskæden fra H&M også med hjem.

I have certainly made uo for last month´s shopping stop. Several budget buys and I love all of them. 
 Øreringe fra Pieces
Kæde fra Pieces
Den famøse halskæde fra H&M
Den lyse, smalle armbånd fra Tokyo Jane
Leopard plettet bikini fra H&M
Navy og guld bikini fra H&M
Shorts fra Gina Tricot
Eternal optimist fra Essie

6 kommentarer:

 1. neglelakken ser rigtig ud til at være rigtig hverdagslækker. er den mest nude, eller lidt mere gammelrosa som på billedet? :)

  SvarSlet
 2. Den er en god blanding af de to fakisk, meget lig billedet. super fin på.

  SvarSlet
 3. okay tak. :) så tror jeg, at den bliver en anelse for gammelrosa til mig.

  SvarSlet
 4. Fine øreringe - meget rå (:

  - Kit

  SvarSlet
 5. Neglelakken er totalt min yndlings for tiden, og øreringene er super seje. Og til en fantastisk pris: 39,95 Så kan man ikke sige nej :)

  SvarSlet