onsdag den 5. maj 2010

Sometimes you just know...

Call of the search, the dress is found! Jep, et smut i Companys i dag resulterede i fundet af bryllupskjole. Den er dog ikke kommet med hjem, men det kommer den. Oh yes det gør den! Den er fra By Malene Birger High Summer kollektionen, men underligt nok er der ingen billeder af den at finde på hendes hjemmeside. Jeg vil prøve at beskrive: cremefarvet gammeldags blondekjole i let ballonfacon med bånd som stropper. Giver det mening? Nej, nå jeg må forbi og tage et billede eller noget så. Eller købe den. 
Anyway den vil være perfekt med en sort blazer over for at bryde det meget fine og med et sort bælte i livet. Og så selvfølgelig mine sorte Louboutin pumps. Oh jo det skal nok blive fint... 

I have found the dress for the wedding. Now I just need to buy it.

3 kommentarer:

 1. Den lyder lækker, men husk at hvid/creme er NO-GO til et bryllup!
  -I traditionel forstand er det forbeholdt bruden ;)
  Hyggelig blog du har, vil kigge forbi igen... :D
  /Mette

  SvarSlet
 2. He he det ved jeg godt, heldigvis er det et meget loose bryllup uden for mange "regler" så det er godkendt af brudeparret. :)

  Tak for komplimenten. Fortsæt endelig med at kigge med.

  Betina

  SvarSlet
 3. Fin ser den ud, så kan godt forstå dit valg. Ville bare lige give et "heads-up" hvis du ikke var bekendt med "reglen". Men godt du har godkendt det, vi kan jo ikke have en fornærmet brud ;)

  Tillykke med den :)
  /Mette

  SvarSlet