tirsdag den 13. marts 2012

Amazing Space

 Freshly cut hair and a Hollywood blow dry!
 Very concentrated.
 And one more just for fun.
 Calming atmosphere.
 And I had it all to myself.
 The products used were from Vidal Sassoon and Moroccan Oil.
The shampoo chair aka The lazy boy!

I går fik jeg lagt om længe trimmet løvemanken. Det tog kun et lille års tid. 
Det er dog ikke det vilde der er sket, enderne er blevet klippet, og der er kommet form på håret kontra den uregerlige moppe jeg løb rundt med før.
Jeg endte med at booke tid hos Amazing Space, da jeg fandt et gavekort jeg havde fået i en goodiebag for længe siden, til en omgang hair spa. Det viste sig at hair spa simpelthen bare var et tilskud til en klipning, så det var jo lige i øjet. 
Jeg skulle klippes af en meget sød kvinde ved navn Rikke P. Hun tog mig med op i en af deres "lejligheder" hvor salonen, om man vil lå. Det var kun mig (og Rikke selvfølgelig) der var der, så det var dejligt stille og roligt. I baggrunden blev der spillet Hotel Costes compilations (gætter jeg på), der var tændt lys og der stod friske blomster rundt omkring. Meget afslappende.
Rikke lyttede til hvad jeg sagde, var med på at der ikke skulle ske noget vildt, og gav mig gode svar på mine spørgsmål. Derefter var det tid til hårvask, og det i sig selv var en skøn oplevelse. Shampoo stolen var en slags lazy boy så man sad med benene oppe, i et dejligt tæppe, hvorefter jeg skulle indånde lavendel olie (totalt yndlingsduft) og så fik jeg hovedbundsmassage. Og hvis der er noget jeg kan blive helt døsig af, så er det når folk roder i håret. I love it! 
Hun vaskede derefter mit hår med en skøn shampoo fra Vidal Sassoon, rensede min hovedbund med iskoldt vand med essenser af rosmarin og lavendel igen, balsam og igen afrensning med koldt vand og rosenvand. 
Virkelig lækkert. 

Derefter klippede hun mit hår, og så fik jeg den mest fantastiske føntørring ever. Seriøst, jeg kunne have faldet i søvn på trods af larmen. Bagefter havde jeg totalt Hollywood hår. 
Og apropos det, hvorfor er der ikke saloner som i USA og England, hvor man kan gå ind og få en blow dry så ens hår ser bouncy, glansfuldt og flot ud?! Det ville da være det bedste inden en fest eller lign. 

Da jeg skulle gå fik jeg en friskpresset juice med på vejen, og gik derfra med et smil på læberen. 
Og selvfølgelig en pose fyldt med produkter. Jeg er en sucker for den slags. Verdens nemmeste kunde. 
Frisørbesøg kan i min verden godt være en lidt traumatisk oplevelse, med lidt for klippeglade og farvefestlige frisører, så en oplevelse som dette, giver både UG med kryds og bolle i min bog.

Og beklager at jeg endnu engang må ty til mobilbilleder.

Finally! A visit to a hairdresser. So long overdue. 
My choice was Amazing Space - a combined spa and hairdresser in the center of Copenhagen. 
They are located in old Copenhagen apartments and just a beautiful and relaxing place to visit. 
The hair cut experience in itself was the best ever.
Relaxing atmosphere, I was the only client, ambient music in the background, candles and flowers and a hairdresser who listend to what I had to say. The hair washing experience was fantastic on it´s own. I was placed in a comfy lazy boy chair, lavender oils were added, I got a scalp massage, and apart from the shampooing and conditioner, cleansing waters were used containing rosemary, lavender and rosewater.
Rikke, the hairdresser did a beautiful job on my hair, cutting off just the right amount of hair and finished it all of with an amazing blow dry. I swear Hollywood starlets eat you heart out. 
I would love to get something like that on a regular basis, wouldn´t that be great?!
I left the salon with a freshly made juice and a smile on my face. I´m definitely coming back. 

Oh and sorry about the iphone pictures again.

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en lækker omgang jeg elsker at være hos frisøren, særligt når den står på hårvask og hovedbundsmassage!

  SvarSlet
 2. Det ser rigtigt flot ud dit hår og lyder som om det har været en dejlig oplevelse:-)

  SvarSlet
 3. Det ser rigtigt fint ud :)
  Det er altid rart med en klipning.

  SvarSlet
 4. Det ser rigtigt lækkert ud. Wish it was me :-)

  /Chau

  SvarSlet