søndag den 27. marts 2011

Cake Away



I går, inden den stod på iPad 2 craziness, var vi ude og gå en tur, hvor vi kom forbi dessertkokken Nicolas Strangas konditori på Åboulevarden kaldet Cake Away. 
Og har man en sød tand, så er det helt klart en sted man skal besøge. 
Nicolas er også dessertkok hos den italienske restaurant Era Ora, og det ses for der er tale om små søde konditorkunstværker. 
Nicolas laver desuden macarons, og det var dem vi kom for at købe. Med hjem kom passion/rosmarin, viol/blåbær, hindbær, mocha, saltet karamel (yummy) og nougat, alle med Valhrona ganache i midten. 
De var super fine, smagte fantastiske men er desværre lidt dyre. 
Man kan vist nok også købe hans macarons i Magasin, hvis man ikke lige kommer i nærheden af Åboulevarden. 

Before the iPad 2 craziness yesterday we went by Cake Away to buy some of dessertchef Nicolas Strangas´s macarons. They taste wonderful but are on the pricey side. 
You can also buy his macarons in Magasin.

3 kommentarer:

  1. Mmm, jeg skal i hvert fald forbi, tak for tippet:)

    SvarSlet
  2. De er super lækre især den med saltet karamel. :)

    SvarSlet