lørdag den 19. marts 2011

Læsestof til læseheste


Så er der kommet nyt læsestof! Bagerst er Dita von Teeses bog "Burlesque & The Art of Teese". Jeg har en stor kærlighd til Dita, som bare emmer af ol school glamour og erotik. Jeg har længe ønsket mig den, og da den endelig dukkede til en billig penge. så var det bare at slå til. 
Sammen med Dita købte jeg også "Love Letters of Great Men". Ja, den Carrie taler om i dem første SATC film, som egentlig ikke fandtes til at starte med, men efterspørgslen på bogen var så stor, at den blev lavet. Den glæder mig mig meget til at læse i.
De to andre er fødselsdagsgaver. Det er en ordentlig moppedreng ved navn "Fashion: 150 Years of Couturies, Designers, Labels". Her får man historien om alle de største designere og designhuse, så et fantastisk opslagsværk, hvis man vil kalde sig en sand fashionista. ;0)
Til slut er der en smuk, smuk billedbog vil jeg fristes til at kalde den, men Manolo Blahniks illustrationer af lutter skoskønheder. Titlen er "Manolo´s New Shoes".
Så det er bare at sætte sig til rette med en god kop te, nypudsede briller og så ellers bare gå i gang.

I´ve got new books. One about Dita von Teese, the one mentioned in SATC "Love Letters of Great Men", a huge book about fashion history and a lovely book about Manolo Blahnik´s beautiful shoes.
2 kommentarer:

 1. Heej :)
  Hvor har du købt bøgerne henne?:)
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at se nærmere på nogle af dem :) Især "Manolo´s New Shoes" :D

  -MiiaT♥

  SvarSlet
 2. Dita og love letters bøgerne er fra Play.com, Manolo bogen er vist fra Illum, jeg ved desværre ikke hvor den sidste er fra.
  Manolo bogen er så flot.

  SvarSlet