onsdag den 9. maj 2012

Pico

 I. Want. This.
 Neon and bling - what´s not to like?!
 Looks like something from Aurélie Bidermann...
But at a fraction of the price.

Spionkameraet stoppede ikke ved Normann CPH i går. Desværre blev det kun til billeder gennem vinduet, da Pico butikken var lukket, da jeg endelig kom forbi. 
For se lige hvad der lå og blinkede i vinduet: NEON SMYKKER!
Jeg er helt tosset med halskæden på det første billede. Neonen er i forskellige farver og så med en guld(ish)kæde til. Så fedt. Men spørgsmålet er så bare om 500 bobs ikke er lidt pebret for en trend?!
Jeg er fortsat i tænkeboks. 
Armbåndene var også ret fantastiske, og minder mig i stor stil om Aurélie Bidermanns smykker, men bare til en helt anden pris. Mener at Aurélie´s ligger på den gode side af 2000 kr (så er det formentlig ikke guldish, men ægte guld), men igen; der er tale om en trend, og så er 350 kr altså noget mere spiselige. Skal klart forbi butikken igen snart og se med fingrene. Ellers så kan jeg se på deres hjemmeside at de arbejder heftigt på en webshop, så den kan man jo håbe åbner snart. 

The spycam didn´t stop after my visit in Normann CPH yesterday. Unfortunately I could only get pictures through the window as the Pico shop was closed when I got there, but just take a look at the things winking at me in there: NEON JEWELLERY! 
I´m crazy about the necklace. The neon string is in diffenrent colours attached to a gold(ish) chain. So cool. Only problem is the price because the neon thing is a trend and it was a wee bit high. 
I´ll have to think. 
The bracelets were also really amazing and they really remind me of Aurélie Bidermann´s jewellery but at a completly different price level. Like a fraction of the price. 
I definitely have to visit the shop again or hope that they open their webshop soon.

3 kommentarer: