tirsdag den 15. maj 2012

Ready for summer

Så har jeg fået de to vigtigste elementer hjem, så jeg er klar til sommeren og varmen (forhåbentlig).
Eller de er kommet hjem for et stykke tid siden, men whatever. 
Solbrillerne er modellen Alphonse fra Tom Ford - en slags aviator model i skildpadde - og de er perfekte. Bikinien er fra Debenhams inde i Magasin. Når man bevæger sig på den "forkerte" side af en c-skål, er det at købe en bikini uden at den minder om en mindre gummibåd lidt af en videnskab. 
Men heldigvis for englænderne der for længst har set lyset og sørger for ordentlig pasform og støtte samt pænt og feminint design. Og så var det ikke engang dyrt!
Så skal vejret bare arte sig.

So I finally got the two most important elements for the coming summer and warmth. 
Or rather I got them a while back but still. 
The sunglasses are Alphonse by Tom Ford - a slight aviator style in turtle shell - and they´re perfect. 
The bikini is by Debenhams bought in Magasin. When you´re moving in the area of the "wrong" side of a c-cup, it becomes quite defficult to find a proper bikini without it looking like a small boat. 
But thank God for the British who have seen the light a long time ago and perfected the artform of making bikini tops which fits and gives proper support while looking pretty and feminin. And the bikini wasn´t even expensive.

5 kommentarer:

 1. Fine sager, jeg har en idé om at jeg burde eje et par Tom Ford solbriller en dag, synes der er så mange pæne designs.

  SvarSlet
 2. Virkelig fine køb begge to! Så yndigt med prikket bikini :-)

  SvarSlet
 3. Åh hvor er jeg bare vild med bikinien. Prikker er så fint:-). Måske man skulle kigge lidt på Debenhams' sager i Magasin, da jeg ligger pænt meget på den "forkerte" side af en C-skål, og det aldrig er til at finde noget pænt.
  frkforsom.blogspot.com

  SvarSlet
 4. I love this dotted bikini!! such a fun pattern.
  xxxxo
  ola
  www.stylesbyola.com

  SvarSlet
 5. Guapizimo; tjek United Shades. De er 110% ægte, men bare til halv pris fordi firmaet får solbrillerne direkte fra fabrik.
  Mette & Frk Frosom: det kan varmt anbefales at tjekke Debenhams ud.

  Ola, yes isn´t it?! Kinda retro as well. :)

  SvarSlet