tirsdag den 2. august 2011

Armadillo

 Remember these?!

Vi husker alle de vanvittige Armadillo sko som Alexander McQueen sendte modellerne af sted med til sit SS10 show ik. Der skulle eftersigende være modeller der havde sagt fra til showet efter at de havde set skoene, og de eneste jeg erindrer at have set i dem irl er Lady Gaga (of course) og Daphne Guiness.
Det er satme også et par sko der kræver sin kvinde.

Nå men så var det jo at The Met i New York lavede den her Alexander McQueen udstilling for et par måneder siden, og der kunne man bl.a. købe en mini model af Armadillo som souvenir.
Nu var det bare det at jeg ikke lige havde eller har planer om at tage til NY eller kender nogle der skulle derover lige foreløbig, så hvad gør man så?!
Internettet selvfølgelig!
The Met har en helt fantastisk webshop, og leverer til Europa, så jeg fik for en måneds tid siden klikket sådan en lille fyr hjem. Uden told!
Samlet set endte prisen inkl. levering på lige omkring 200 kr., men det giver man jo rask væk for alt muligt andet, så hvorfor ikke også til en hyldest til af de største designere nogensinde?! 
Den står nu og pynter fint i stuen som et fint supplement til Svampebob Firkant og Chucky (se her).
Ville have lagt et link ind til den i deres webshop, men det ser ud til at den er fjernet desværre.

As a tribute to Alexander McQueen I ordered the specially made armadillo shoe made for the Alexander McQueen exhibition at The Met in New York.

3 kommentarer:

 1. Vildt, en sådan vil jeg også have!

  SvarSlet
 2. Hvor er du heldig at have fået fingrene i sådan en, ærgerligt den ikke er tilgængelig længere.

  SvarSlet
 3. Jeg kan i hvert fald ikke finde den derinde desværre, men prøv evt at kontakte dem
  http://store.metmuseum.org/page/home/

  SvarSlet