tirsdag den 26. juli 2011

Chanello!

 The boxes.
 Credit card holder.
 Earrings.
In action.

Hermed indholdet af min hjernedøde shoppingtur i Hamburg.
En meget, meget, meget lækker kreditkort/visitkort holder i lammeskind, som har stået på min ønskeliste i snart et år, men som har været umuligt at opstøve.
Og et par øreringe i "guld" med små perler, sorte, røde og klare sten. Gætter på at de er fra Byzantiner kollektionen.
Jeg har haft dem på hver dag siden jeg købte dem, så de er den grad de helt rigtige.
Jeg er vild med begge dele, og rigtig glad for at have fundet dem.
Det skal forresten siges at Chanel butikken i Hamburg, har haft det bedste udvalg jeg nogensinde har set i en Chanel butik. Ikke engang butikkerne i Paris kunne matche hvad de havde af øreringe, punge, tasker m.m. Og fantastisk og smilende service. Så vigtigt, når man nu har valgt at sønderflænse ens Visa kort.

This is what I bought at the Chanel store in Hamburg.
A creditcard/businesscard holder and a pair of "gold" earrings with different coloured stones in them.
By the way the Chanel store in Hamburg was by far the best Chanel store I have ever visited. Even better than the ones in Paris.

5 kommentarer:

 1. Rigtigt lækkert! Tillykke med det!

  SvarSlet
 2. Sikke nogle fine og klassiske sager, tillykke med dem! Interessant med informationen omkring Chanel i Hamburg, der er jeg da nødt til at smutte ind når jeg engang er i byen!

  SvarSlet
 3. Er så glad for begge dele.
  Og butikken var virkelig en positiv oplevelse. Og tænk at man kan finde et større udvalg i Hamburg end i Paris eller London f.eks.

  SvarSlet
 4. Fine, fine køb!
  Jeg var også helt overvældet af deres service, og synes at Hamburg er fantastisk by. Har samme kortholder, bare i nude:)

  SvarSlet
 5. Rigtig gode køb! Jeg ønsker mig også sådan den kortholder og det dumme er, at jeg har solgt en for min kollega... tsk tsk.. hvorfor købte jeg den ikke selv?!? Ak ja... ;o)

  SvarSlet