lørdag den 16. juli 2011

Harry Potter - the review!Jeg er endelig online igen, og derfor er den lovede anmeldelse af Harry Potter & The Deadly Hallows Part 2 forsinket. Beklager! 
Men lad os begynde! Jeg tager mig den frihed at tro at alle der skal ind og se den, allerede har læst bogen, så derfor vil jeg ikke gå voldsomt meget ind i handlingen, men mere tale om helheden, effekterne og stemningen. 
Først og fremmest vil jeg dog sige; spar jeres penge på 3D versionen. Den er på ingen måde overvældende, der kommer hverken slanger eller drager flyvende ud i hovedet på jer, højst til aske eller fnuller. Det giver lidt mere dybde i billedet, det er sandt, men sammenlignet med de øvrige film jeg foreløbig har set i 3D, så er dette en af dem med den dårligste effekt. Brug hellere pengene på bland selv slik eller popcorn. 
Helheden af filmen er god, den er flot lavet, men der mangler noget. Nerve, gnist, passion, oomph, x faktor eller hvad pokker man nu vil kalde det. Taget i betragtning at denne er den sidste i en lang række film, klimakset på hele historien, og del 2 af en bog, burde der vel være rigelig grobund for at gå all in på alt. Men det er lidt som om skuespillerne kun giver den 99%. Jeg sad ikke og heppede på Neville når han løber ned af den lange gangbro eller buhede af goblinerne i Gringotts, når de ikke vil hjælpe Harry. Hermonie og Ron. Ikke at jeg sidder og råber, men I ved forhåbentlig hvad jeg mener. 
Dette får naturligvis også et efterspil på stemningen, for jeg skal være ærlig at sige, at jeg ret hurtigt bliver forskrækket og også meget let for den sags skyld. Derfor var hoffotografens hånd godt knuget i min, sådan mere for en sikkerheds skyld. Men dette var uden grund. Jeg tror jeg fik et chok, og det var vist da en kat hoppede ned eller noget åndssvagt som det. Og jeg havde altså forberedt mig på de vildeste kampscener, masser af uhygge og ja...stemning.
Effekterne er da flotte, det er filmen også, men igen spar jeres penge på 3D. Det er fuldstændig uden grund. 

All in all så var jeg, som I nok kan læse jer frem til, ikke ovenud begejstret, men det er stadig en god og underholdende film, og det var bestemt også sørgmodigt omend meget cheesy til slut. 
Faktisk overvejer jeg om man skulle gå ind og se den igen, for lige som at se den med lidt andre øjne. Og uden 3D briller. 

Jeg giver den 4 tryllestave ud af 6.

I went to see the new Harry Potter movie the other day and unfortunatly wasn´t blown away by it as I hoped I would.  

3 kommentarer:

 1. 5 tryllestave herfra, og enig i det du skriver om 3D:-)

  SvarSlet
 2. Jeg er også enig i det med 3D, men var meget begejstret for filmen som helhed. Synes virkelig det var en værdig afslutning.

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt høre på det det hele at jeg skl se den igen.

  Hanne; fik I de sjove 3D briller?

  SvarSlet