søndag den 17. juli 2011

New in!

 Klorane Tørshampoo, Estelle & Thild Ecoganic Nightcreme, Mac Mineralize Skinfinish Natural og pensel

Det er ikke de vilde ting, snarere nødvendigheder. 
Jeg har længe hørt en masse godt om Kloranes tørshampoo ikke mindst fra Sara, så da jeg kunne se frem til en uges ferie med solbadning, tænkte jeg at det måske var en god ide at afprøve den der.
Og den er faktisk ret god. Det bliver aldrig det samme som med nyvasket hår, men det fjerner lige det der kan få håret til at slaske, så jeg er hermed blevet fan.
Jeg har tidligere haft en natcreme fra svenske Estelle & Thild, og da vi fredags var et smut i Helsingborg, og jeg desuden kunne spare godt og vel 75 kr ved at købe den i svenske lirer, så slog jeg til. 
Denne er helt økologisk og uden parfume, modsat den forrige jeg havde, men de laver virkelig lækre produkter, så det er jo bare win win. 
Til slut kom der en fast mineralpudder med hjem fra Mac. Jeg har nu prøvet et par forskellige af den løse slags, og de duer bare ikke rigtig. Når jeg når på arbejde, er alt væk og jeg ligner en rødmosset gris. Not the look I was going for. 
Denne holder virkelig godt, ligger sig flot og mat, og er desuden til at have med i tasken skulle man have lyst til det. Penslen er bare en lille luksusdetalje til pudderen. 
Og når nu vi er ved Mac, kan jeg anbefale alle at tale med make up artisten Camilla, der arbejder inde i Magasin. Hun har hjulpet mig adskillige gange, og hver gang rammer hun plet mht. farver, produkter og behov. Hun er ærlig og prøver ikke at prakke noget på en, som man måske ikke har brug for og så tager hun tid til at snakke med dig. Hvilket jeg synes er ufattelig rart, for jeg er dybest set en spasser til make up. Så spørg efter Camilla næste gang I besøger Magasin og Mac standen. 

I have recently bought a dry shampoo from Klorane, a new nightcreme by Swedish brand Estelle & Thild and a new compact poweder by Mac.

5 kommentarer:

 1. Har aldrig prøvet Kloranes tørshampoo, men sværger til Batiste Dryshampoo, den er virkelig god.

  SvarSlet
 2. Den har jeg kun set i England, kan man købe den herhjemme?

  SvarSlet
 3. Jeg bestiller den og Aussie produkter til ingen penge herfra http://www.semichem.co.uk/

  SvarSlet
 4. Sikke en fin blog du har! :)

  Louise Cecilie // www.LouiseCecilie.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Jeg skal have købt Klorane med hjem fra ferien, jeg har nemlig også hørt så meget godt om den :)

  SvarSlet