onsdag den 20. juli 2011

Leopard feet!Først og fremmest: beklager at I igen må tækkes med iPhone billeder. Mit kamera ter sig i øjeblikket som en hysterisk teenager. 
 
Men så var det jo lige i tirsdags at jeg ville tjekke lidt slutspurtsudsalg ud rundt omkring og havnede bl.a i Zara. Efter at have trawlet butikken igennem mere end en gang uden held, og samtidig havde holdt mig væk fra alt det nye, havde jeg helt bevist undladt det bagerste hjørne i stueetagen, da det nemlig lignede nye varer. 
Men på vej ned af rulletrappen tomhændet, tænker jeg at et enkelt kik jo ikke kan skade. Og hvad står der på hylden. Helt alene. Uden nogle artsfæller. I min størrelse. Og til halv pris. Det gør leostøvletterne. 
Nogle husker måske mit store crush på Charlotte Olympia støvletterne her, men efter lidt mailen med Charlotte Olympias hovedkontor og lidt regnen på fingre, ville 
sådan er par stå i godt og vel 7000 kr. 
No thanks mister! 
Men nu har jeg the next best thing, og jeg glæder mig allerede til at tage dem i brug. 
Så er der fine fødder til efteråret! 

Sorry about the iPhone pictures again. 
My camera is acting up again. 
But remember my ranting about the Charlotte Olympia leopard print booties here?
Well, the pricetag on them comes to around £700 which is way out of my league but luckily look what I found in the back on the sales rails in Zara!? The perfect substitue! 
So now I´ve got leopard feet for fall!

2 kommentarer:

  1. De er SÅ flotte, jeg har dem jo, men ved sgu ikke om mine er 2.sortering, jeg har nemlig en syning foran ;)

    SvarSlet
  2. De er superfede, Betina, tillykke med dem!

    SvarSlet