søndag den 17. juli 2011

Rag-Tag

Under vores lille sommerhusferie i Nordsjælland, fik der sneget sig en dosis fashion ind mellem skovjordbær, regnvejr og strandbesøg. 
Det kom lidt uventet i form af en luksus second hand shop på Strandvejen 326 i Espergærde ved navn Rag-Tag
Jeg havde spottet butikken da vi kørte forbi den på førstedagen, og fik efter nogle dage overtalt hoffotografen til at trodse regn og blæst og vandre de 3-4 km ned til butikken fra vores hus. 
Og sikke et skatkammer! 
Chanel, Gucci, Louis Vuitton, Christian Louboutin, Dolce Gabbana, Marni, Miu Miu, Matthew Williamson, ja listen er lang, alt det var der at finde. Og kvaliteten var i top. 
Cim, der ejer butikken, fortalte at han bl.a. fik tøj fra masser af danske celebrities samt yderst velhavende fruer, og det kan man se. 
Jeg har f.eks. aldrig set så meget Chanel i en second hand shop før. Ok, priserne er selvfølgelig ikke de laveste, men som sagt så er kvaliteten i top, og hvis man er heldig er der specielle tilbud på dagen, så hold øje med hjemmesiden eller Rag-Tags facebookside.
Jeg gik dog tomhændet derfra (har gjort rigelig skade på DK kortet), men fik lov at tage en masse billeder af nogle af de lækre sager, der var at finde i butikken. 
Du kan desuden købe direkte fra hjemmesiden, hvilket jeg ikke tror man kan fra andre second hand shops, så hold øje med den. 
 Louboutin og Gardenia
 Fine Miu Miu clogs

 Så flotte, meget høje, meget dyre og helt ubrugte Louboutins. Og selvfølgelig en af favoritterne.
 Chanel & Vivienne Westwood
 Chanel
 Patrizia Pepe støvletter - Oh so Madonna ca Desperately Seeking Susan - I love them!
 Alexander Wang
 Mere Chanel
 Diane von Furstenberg
 Gucci læderjakke
 Tasker fra Gucci, Christian Dior (ikke på billedet desværre), Mulberry m.m.
 Matthew Williamson kjole kendt fra SATC (Samantha har den på i episoden The Domino Effect, hvor hun har brækket benet, fordi Smith ville holde hendes hånd), samt en masse lækre frakker og pelse.
 Mere Chanel og endnu en yndling. Sat sammen med jeans, en hvid t-shirt og de blå patentlæder Loubs, så ville man være pænt rocking.
Og sådan ser butikken ud.
Ikke umiddelbart et sted man skulle tro indeholdte så mange lækre sager, men man skal som det siges, ikke skue hunden på hårene!

While away in the summerhouse I got a dose of fashion from this fabulous luxury second hand shop called Rag-Tag on Strandvejen in Espergærde. The store stocks loads of luxury items from the likes of Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Christian Louboutin, Miu Miu, Marni, Christian Dior ect.


3 kommentarer: