onsdag den 6. juli 2011

Sunday at Roskilde!

Søndag! 

Festivalens sidste dag. Det krævede dog en hel del overtagelse inden vi fik bevæget vores kroppe ud af lejligheden og mod Roskilde. Men det gik og det var den helt rigtige beslutning. 
Vi startede med en forfriskning (Coke Zero til mig, øl til hoffotografen) i Label Bar (where else) imens My Chemical Romance spillede på Orange scene. MCR er under mit tidligere arbejdsplads, så vi lånte to stagepasses og så 5-10 min af koncerten fra Orange scene. Jeg har prøvet det et par gange før, men det var første gang for hoffotografen, og det er en meget speciel oplevelse, så det var fedt at det var muligt at han kunne prøve det. 
Derefter gik vi ned for at se lidt Big Boi på Arena, et hurtigt pitstop i Label bar og så ud for at se lidt L.O.C. på Orange inden det var tid til festivalens absolutte højdepunkt: Janelle Monae på Cosmopol.
Hold nu op hvor hun styrede! Hun er en slags mini James Brown der eksperimenterer med den klassiske soul, og kombinerer den med rock, elektro og rap. Og så er hun ca 150 cm høj og super sharp dressed i hvid skjorte, sort slips, sorte bukser, sort/hvide brogues og en lille kappe. 
Vi gik fra koncerten med gåsehud på kroppen, et stort smil på læben og fuldstændig gennemblødt. 
Og så var der ellers bare tilbage at sige: Tak for i år, men næste år skal I godt nok oppe jer med programmet, Roskilde. 

Vurdering: 3/6

 Jakke: Gina Tricot, T-shirt: James Perse, Shorts: afklippede Inwear jeans, Gummistøvler: Viking
 On location i downtown Albertslund
 My Chemical Romance på Orange scene
 Mig på Orange scene under My Chemical Romance
 Proppet til Big Boi på Arena
 Flotte fyre!
 L.O.C. på Orange
 Proppet foran Orange til L.O.C.
Det bedste på Roskilde: Janelle Monae
Janelle Monae "Tightrope" live fra Cosmopol

Last day of the festival! It took a while to get down there but when we finally got there we had a great day. We started off with My Chemical Romance from the Orange stage, then it was time for some Big Boi at Arena, Danish rapartist L.O.C. back at the Orange stage and finished with the absolute best thing of the festival: Janelle Monae at Cosmopol.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar