søndag den 9. januar 2011

Louis Vuitton udstilling på Musée de Carnavalet
Jeg har helt glemt at vi også var på museum for at se en udstilling om Louis Vuitton husets historie (lige noget for Malsen). Udstillingen var på Musée de Carnavalet der ligger i Marais området, hvis faste udstillinger omhandler Paris´  historie. 
Udstillingen var ok spændende, men jeg havde nok troet at man så lidt flere af deres særprodukter og serier end hvad der var udstillet. Men ellers var der en del om deres deltagelse på Verdensudstillingerne samt deres første særbestillinger. Der var bl.a. en kuffert lavet i krokodilleskind kun til sko, en kuffert med en seng i (billede 6) og en kuffert med et slå ud skrivebord (billede 7). Derudover var der en kuffert specielt lavet til Manolo Blahnik ligeledes også til sko (billede 10) samt to kufferter lavet til den engelske kunstner Damien Hurst med hans signatur sommerfugle på. 
Billederne er taget i smug med min iphone, da det var strengt forbudt at have kamera med og kustoder over det hele. Breaking the law breaking the law!! 

When we were in Marais we visited Musée de Carnavalet and saw their special exhibition about the history of the house of Louis Vuitton.

1 kommentar:

  1. Jeg tog en masse billeder da vi var der, men der var ingen der opdaget det:-)

    SvarSlet