mandag den 17. januar 2011

The Tudors

Hvis man går rundt og ikke helt synes at håndboldkampe, sjap og Tv debatter om efterløn er det fedeste fede, kommer der hermed en anbefaling fra mig.

Sidste år viste DR2 TV serien "The Tudors" (eller den noget kiksede danske titel "Sex, magt & intriger"), der handler om den engelske konge Henry VIII og hans mange koner. Måske ikke det mest sexede emne, men tro mig, selvom den danske titel er kikset, så er det hvad serien handler om. Det er et historisk drama med masser af intriger, kærlighed, sex, drab og spænding, samt de ondeste statement smykker og couturelign. kjoler. Lidt fashion er der med. 
På matriklen er vi godt i gang med sæson 2 og vi er hooked. Sæson 1 og 2 er ude på DVD allerede, men vi må vente lidt endnu på 3´eren og 4´eren. Så thumbs up til den fra mig! Og anbefalingen er hermed givet videre. 

If you like a historic drama with loads of backstabbing, love, sex and drama with an extra bonus of statement jewellery and couturelike dresses, then I highly recommend the series "The Tudors" about Henry VIII and his many wives.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar