onsdag den 5. januar 2011

Paris vol. 3 
 
Dag 3 i Paris bød på en lang tur fra hotel til Marais området, hvor vi på vejen bl.a. var forbi et indendørs marked og kigge. Holdaop det gør de danske supermarkeder m.m. til skamme.
Men til Marais kom vi og her blev der shoppet lidt kjole, nogle boligting i Muji og et duftlys fra Diptyque. Og små franske pastiller i fine dåser. 
Derefter gik turen ned mod Seinen for at besøge Notre Dame. Igen var er en milliard mennesker (det var trods alt nytårs aftens dag), så vi kiggede på den udefra
Derefter gik vi tilbage mod vores hotel dog ikke uden et hurtigt besøg (igen) i Printemps. Hvad der kom med hjem derfra, får I lov at se senere. Hov og i posen fra Colette var der en snow globe med Eiffel Tårnet. Man er vel fashionabel turist. 
Anyway da vi kom hjem ventede en flaske champagne og små marcipangodheder som hotellet havde stillet frem med et kort med ønske om godt nytår. 
Vores nytår blev fejret med den bedste sushi jeg nogensinde har fået. Til en brøkdel af hvad det ville koste i Danmark. Derefter blev der set mærkeligt fransk og tysk nytårsshow (med en enkelt powernap) inden vi kl. 12 råbte Bonne Année ud af vinduet og så var det sovetid. 

Day 3began with a long walk from the hotel towards Marais. We made a quick stop on the way by a indoor market. How a place like that put the Danish supermarkets to shame. 
In Marais I did a little light shopping; a dress, some homestuff from Muji and a scented candle from Diptyque. From there on we went down to the Seine to see Notre Dame and on our way back to the hotel, I made another quick stop at Printemps. I´ll show you later what I bought. 
By the way in the bag from Colette there was a snow globe with the Eiffel Tower. Being a fashionable tourist and all... At the hotel der was a bottle of champagne and some marcipangoodies waiting courtesy of the hotel. We then went out for dinner and had the best sushi of my life.

4 kommentarer:

 1. Marais er bare så hyggeligt. Fik i været i Merci?

  SvarSlet
 2. Sushien ser sindsyg lækker ud!
  Hvad hed stedet??

  SvarSlet
 3. Hvor spiste i sushi henne? Manden og jeg skal til Paris om små to uger :) :)

  SvarSlet
 4. Sushien var fantastisk. Det var en lille sted ved navn Yumiko der lå på en sidevej. Jeg husker ikke hvad vejen hedder, men den lå i forlængelse af Rue Frochot som udspring fra Place Pigalle.

  Jeg tror (!!!) ikke at jeg var i Merci. Havde en mand med, så måtte time butiksbesøg med smøgpauser og kaffe på cafeer. Men planen er en ny tur til foråret, så der må jeg ind.

  SvarSlet