tirsdag den 4. januar 2011

Paris vol. 2
 Hermés
 Prada

 
Så blev det torsdag i Paris, og turen gik mod Louvre. Det blev dog hurtigt droppet da vi så køen ind til museet. Kilometer lang. Næsten. I stedet gik vi en tur Jardin des Tuileries - iført solbriller - og derefter op af Rue Saint-Honoré. Hvis man syntes at Lafayette og Pintemps var farlige, så er det intet imod denne gade. Jeg har et mål og adressen var 31 Rue Cambon. Også kendt som Moderskibet.
Jeg var på jagt efter et par øreringe i guld, og det fandt jeg også. Endda meget billigere end i Chanel i Kbh. Win win siger jeg. Øreringene er små guld c´er der er quiltet i overfladen med hængende perler. 
Videre op til Champs-Élysées og sand turistmenneskehelvede. Jeg fik dog kæmpet mig igennem Sephora hvor jeg fik Eyes To Kill mascara fra Giorgio Armani med hjem samt en sort pencilskirt fra Zara. Vi sluttede af på en fransk bistro og så ellers hjem og spise macarons fra Ladurée.

Thursday went with a visit to Louvre, which was cancelled because of the long que, and onwards to Rue Saint-Honoré and 31 Rue Cambon otherwise known as the Mothership. Or Chanel. I splashed out on a wonderful pair of earrings and left the street before I did more damage. Next was Champs-Élysées and turistmayhem where I made a quick visit to Sephora and Zara.
The day ended at a French bistro and with macarons from Ladurée.

3 kommentarer: