onsdag den 2. november 2011

A night at Klarlund & Ole Lynggard


Pictures: Iphone (not a photo opp event)

I aften har jeg sammen med søde Ditte været til et fint arrangement hos juveler Klarlund på Vesterbrogade, hvor de nye kollektioner fra Ole Lynggard blev præsenteret.
Der var lækre hapsere fra Umami (den med foie gras var såååå lækker), pink champagne fra Laurent Perrier (det er noget damen her kan lide) samt præsentation på borde af smykkerne. 
Der var afsindigt mange lækre imellem, men der var desværre lidt for mange mennesker, og lidt for lidt plads til at man kunne se dem rigtigt. I stedet blev der kigget i montrer, hvor jeg bl.a. fik sat nogle flotte fedtfingre og næsetipmærker der hvor Chanels ure var i. 
Dog fik jeg kigget lidt på de nye produkter i Lotus serien, samt deres nye charms kollektion My Little World, hvor charmsne er mindre end dem man kender fra Sweet Drops serie. 
Men de allerflotteste (og dyreste) er og bliver deres Love ringe og Love Bands. Bling all over!
Vi fik en fin goodiebag med hjem, og så satser vi bedst begge på at vi får opkaldet om at alle vores smykkedrømme vil gå i opfyldelse. 

Tonight Ditte and I went to a presentation of the new Ole Lynggard jewellery collection at Klarlund. 
There were yummy food, pink champagne and loads of lustworthy bling.
I especially like their Love Rings and Love Bands, and of course the Chanel Ceramic watches.

3 kommentarer:

 1. Det ser ud til at have været en hyggelig aften...elsker Ole L smykker...så flotte. En Chanel-ur ville jeg hellere ikke sige nej til:-)

  SvarSlet
 2. Tak for i aften, B! Det var tophyggeligt. :*

  Krammer

  SvarSlet
 3. De er så flotte de ure.

  Ditte, anytime! :)

  SvarSlet