mandag den 28. november 2011

Office Christmas party

 Jerusalem artichoke soup with cress and wild boar bacon - yummy!
 Smoked salmon and beets - delish!
 Confit duckleg, duck breast, apple compot and fondant potato - I´m full!
 Poached plums with liquorice sauce and vanilla ice cream.
Me with my stolen crown. 

I fredags stod den på julefrokost med arbejdet. Kl. 14 stod vi alle sammen i Helle Thorup spa, hvor der var champagne, smoothies og behandlinger til alle. Så lækkert.
Efterfølgende tog vi på Kassen på Nørrebro og fik et par drinks inden den stod på middag på Gefährlich.
En afsindig lækker menu med alt for meget mad og underholdning undervejs bl.a. prisuddeling (jeg vandt ikke, men stjal senere årets drama queen´s krone) samt quiz. Og hvis der er noget jeg går op i er det quiz. Desværre vandt mit hold ikke, men havndede i stedet på anden pladsen. Ikke i orden!
Anyway, bagefter var der fest med kollegaer, artister og samarbejdspartnere, men kl 01 trissede jeg ud og fandt en taxa og tog hjem af. Lørdag stod den på tømmermænd (hvilket jeg stadig ikke helt fatter), samt surprise tur arrangeret af Hoffotografen, hvor vi både var på frokostrestaurant og til julebazar i Øksnehallen. Om aftenen blev der stenet max og det samme faktisk i går, derfor de manglende vise ord i et par dage.

On Friday it was time for the annual Christmas party at the office. We started off in one of Copenhagen´s best spas, had drinks at a bar and ended up at restaurant/club/bar Gefährlich, where we had dinner. There was entertainment planned during dinner and it was all great fun. I didn´t win anything but stole the crown from the winner of the title as the office drama queen. 
Afterwards it was partytime which ended around one for me. 
Saturday was spent with a slight hangover, lunch at a lovely restaurant, a visit at a Christmas fair and total relaxation which continued on Sunday hence the lack of wise words.  

3 kommentarer:

 1. Lyder som en skøn aften..... Og maden ser jo fantastisk ud :)

  SvarSlet
 2. Maden var såååå god. Det kan varmt anbefales at spise der.

  SvarSlet
 3. Wonderful, what a webpage it is! This website gives
  valuable information to us, keep it up.

  Also visit my blog post ... http://memodified.com/

  SvarSlet